Muzica

#phoenix #will.i.am #tom jones #Michael Buble #Fantasia

5 cele mai bune noi albume pop ale saptamanii 22 - 26 aprilie 2013

Michael Buble si Will.I.Am sunt doi dintre artistii cu cele mai in voga albume in aceasta saptamana. Potrivit unui clasament intocmit de about.com, cei doi artisti ocupa primele locuri in acest clasament cu albumele "To be loved" si "Willpower", abia scoase pe piata. Iata care sunt 5 dintre cele mai bune albume pop din aceasta saptamana.


1. "To be loved" - Michael Buble

Astazi, Michael Buble este fara indoiala cel mai de succes cantaret de pop-jazz. Potrivit celor de la about.com, cantaretul ocupa o nisa foarte apropiata de ceea ce canta Frank Sinatra, de unde se explica succesul sau. Ultimele trei albume au atins numarul 1 si au obtinut multe discuri de platina pentru vanzari.


2. "Willpower" - will.i.am

will.i.am a atins un succes nebanuit cu Black Eyed Peas, insa nici cariera lui solo nu este mai prejos. Acesta este cel de-al patrulea album pe care il scoate si include hitul sau numarul 1 in Marea Britanie, "This is Love", dar si alte succese la nivel mondial, precum "Scream and Shout" sau duetul cu Miley Cyrus, "Fall Down".


3. "Side Effects Of You" - Fantasia

Fantasia a fost desemnata ca fiind una din cele mai inzestrate voci care au castigat concursul de talente "American Idol". Doua dintre cele trei albume ale sale au ajuns in Top 10, iar "Free Yourself" a primit discul de platina. Acest album este cel de-al patrulea si include hitul din top 40 R&B "Lose To Win."


4. "Bankrupt!" - Phoenix

Trupa franceza de pop alternativ a spart topurile internationale cu ultimul lor album "Wolfgang Amadeus Phoenix", castigand premiul "Grammy" pentru "Best Alternative Album". "Bankrupt!" este albumul numarul 5 pentru formatie si include single-ul "Entertaiment", inclus in cele mai bune 20 de piese de pop alternativ.


5. "Spirit In the Room" - Tom Jones

Legendarul Tom Jones completeaza clasamentul cu cel mai recent album al sau, "Spirit in the room". Acesta include piese mai putin cunoscute, creatii ale unor compozitori si cantareti de legenda precum Bob Dylan, Paul McCartney sau Paul Simon.

Sursa foto: timeslive.co.za

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea