Muzica

#melodii #cantece #cantece fericite #I Can See Clearly Now #Uptown girl #MmmBop #I'm a Believer #Here Comes the Sun

5 cantece fericite pentru o stare de spirit mai buna

Apesi butonul de play si zambetul iti apare pe fata imediat. Tocmai ce asculti o melodie care iti insenineaza ziua si te face sa uiti de stres si sa lasi grijile deoparte. Iata mai jos o lista cu 5 cantece fericite, care te binedispun si te energizeaza la maximum. De la Johnny Nash la Billy Joel, iata ce poti asculta pentru a-ti insenina ziua.


1. Johnny Nash - "I Can See Clearly Now"

Acest cantec vesel a contribuit fara indoiala la succesul pe care muzica reggae l-a capatat in anii '70 in America. De altfel, Johhny Nash a fost printre primii cantareti americani care au inregistrat cantece reggae in Jamaica, iar aceasta melodie a contribuit din plin la succesul pe care l-a avut in topurile muzicale ale vremii.


2. Billy Joel - "Uptown girl"

"Uptown Girl" a fost lansat in 1983 de catre Billy Joel pe albumul sau "An Innocent Man". A prins la public foarte repede si a ajuns numarul 1 in Billboard UK si numarul 3 Billboard in America. Versurile melodiei descriu eforturile pe care le face un barbat muncitor, aflat in clasa de jos, sa cucereasca o distinsa doamna din inalta societate.


3. Hanson - "MmmBop"

Trioul format din fratii Hanson a iesit la rampa in 1997, odata cu acest hit vesel care a devenit hitul lor pop numarul 1. Mai mult decat atat, melodia a fost nominalizata pentru doua premii Grammy in 1998, insa nu a luat nici unul dintre ele. Succesul a fost insa imens, "MmmBop", ajungand numarul 1 in topurile muzicale din 27 de tari.


4. The Monkees - "I'm a Believer"

Odata ce ai ascultat aceasta melodie, nu ai cum sa nu crezi in tine si in succesul tau. Este o melodie pe cat de motivanta, pe atat de vesela. Scrisa de Neil Daimond, melodia a ajuns repede cel mai bun hit al anului 1966 in America. Beatul puternic si captivant te incarca de energie.


5. Beatles - "Here Comes the Sun"

"Here Comes the Sun" este o alta melodie capabila sa faca sorele sa rasara pe strada ta si sa-ti aduca zambetul pe buze. Se pare ca asta a simtit si "beatles-ul" George Harrison care a scris versurile acestei melodiei dupa o iarna dificila. A plecat intr-o zi sa-l viziteze pe prietenul sau bun Eric Clapton si a scris melodia in timp ce se plimba prin gradina.





Sursa foto: 365daysinmusic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea