Muzica

#dragoste #sex #melodii #Light My Fire #Sadeness #Wicked Game #Wild Thing #Je T'Aime Moi Non Plus

5 cantece bune pe care sa faci dragoste

Un pahar de vin, o imbratisare tandra, un sarut prelung, cateva lumanari parfumate si o melodie sexy sa va aprinda imaginatia. Iata ingredientele perfecte pentru o noapte de amor. Ti-am pregatit mai jos o lisa de 5 cantece care te duc in dormitor mai repede decat crezi.


1. Doors - Light My Fire

"Come on baby light my fire/Try to set the night on fire...". Cu siguranta unul din cantecele care va vor face sa explodati in dormitor, "Light My Fire" este destinat celor care vor sa duca amorul la un alt nivel.


2. Enigma - Sadeness (Part 1)

Pana la aparitia acestei piese, multi nici nu luau in considerare potentialul sexual al muzicii gregoriene. Sadeness este o alta piesa care transmite energia necesara pentru o partida fierbinte alaturi de persoana iubita.


3. Chris Isaak - Wicked Game

Ascultandu-l pe Chris Isaak cum se indragosteaste printr-un joc al seductiei, este imposibil sa nu iti doresti si tu sa faci dragoste cu persoana iubita. Deosebit de incitant este si videoclipul piesei, in care joaca chiar Chris Isaak impreuna cu supermodelul Helena Christensen. Surprinzator insa, desi este unul din cele mai bune cantece de dragoste, "Wicked Game" nu a cunoscut succesul pana ce nu a fost introdus in coloana sonora a filmului "Wild Ar Heart" in 1991.


4. The Troggs - Wild Thing

Lucrurile nebunesti se intampla mai ales in dormitor, iar coverul baietilor de la The Troggs este numai bun sa te faca sa te gandesti la ele. Inregistrat initial in 1965 de The Wild Ones, "Wild Thing" a devenit cunoscut lumii intregi datorita preluarii de catre englezii de la The Troggs, ajungand repede numarul 1 in Billboard Hot 100 in anul 1966.


5. Jane Birkin and Serge Gainsbourg - Je T'Aime...Moi Non Plus

Cu siguranta unul dintre, daca nu chiar cel mai sexy cantec din toate timpurile. Compus in 1967 pentru Brigitte Bardot, iubita lui de la acea vreme de catre Serge Gainsbourg, "Je T'aime..." a devenit un succes mondial doi ani mai tarziu in 1969. De aceasta data, Gainsbourg se iubea cu Jane Birkin pe care a rugat-o sa inregistreze impreuna piesa. Din cauza versurilor explicite, melodia a fost interzisa in mai multe tari.



Sursa foto: tumblr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea