Muzica

#michael jackson # aniversare michael jackson # zi de nastere michael jackson

29 august 2012- ziua in care Michael Jackson ar fi implinit 54 de ani

Astazi, 29 august 2012, Michael Jackson ar fi implinit 54 de ani, iar fanii din intreaga lume nu au uitat sa il omagieze pe cel supranumit "Regele pop".

In urma cu trei ani, pe 25 iunie 2009, cantaretul s-a stins din viata din cauza unei supradoze accidentale din medicamentul pe care il folosea ca somnifer, iar medicul Conrad Murray a fost gasit vinovat pentru ca i-a prescris respectivul tratament.

Conrad Murray a fost acuzat de omucidere involuntara si a primit pedeapsa maxima - patru ani in spatele gratiilor, intr-o inchisoare din California.

Pe 3 septembrie, la 70 de zile de la moartea sa, starul a fost inmormantat in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. La ceremonie au participat familia si prietenii apropiati ai artistului.

In Bucuresti, Fan Club Michael Jackson va organiza un tribut in cinstea megastarului. Evenimentul va avea loc in doua locatii diferite din Capitala- la Metrou Piata Unirii 1( ora 15.30) si in Parcul Herastrau, Aleea Michael Jackson (ora 19.00).

Foto: michael-jackson-celebrity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea