Muzica

#eminem #biografie eminem

16 lucruri pe care nu le stiai despre Eminem

Foloseste fara jena cuvantul "Fuck", este cunoscut pentru aversiunea sa fata de persoanele cu orientari homosexuale si este bun prieten cu Dr. Dre. In 2008 Vibe Magazine il desemna drept "cel mai tare rapper in viata", iar in 2009 a fost numit de Billbord " cel mai bun artist al decadei 2000-2009". Da, el este, Eminem, unul dintre cei mai iubiti si totodata controversati rapperi albi de pe planeta.



Chiar daca Eminem este unul dintre cei mai populari artisti din lume, exista si lucruri mai putin cunoscute despre viata si activitatea sa. Iata cateva dintre ele:

1 Eminem provine dintr-o familie cu radacini germane si elvetiene.

2 Numele sau adevarat este Marshall Bruce Mathers III. Pseudonimul Eminem vine de la initialele M(arshal)& M(athers).

3 La varsta de patru ani stia clar ce va fi cand va creste mare: fie va deveni proprietarul unui magazin de benzi desenate, fie va fi rapper.

4 In adolescenta spala vase si gatea intr-un restaurant din St. Clair Shores, Michigan.

5 A repetat clasa a 9-a de trei ori, iar in cele din urma a abandonat scoala.

6 Filmul sau preferat este " " (1983), capodopera regizata de Brian De Palma . Vorbim despre acelasi " Scarface " in care Al Pacino joaca impecabil rolul nemilosului gangster Tony Montana.

7 Eminem este stangaci.

8 Poarta ochelari de vedere .

9 Are o fata de 15 ani, Hailie Jade Scott, pe care si-ar dori sa o vada star de cinema.

10 Eminem isi iubeste atat de mult fiica, incat si-a facut pe umarul stang un tatuaj cu chipul ei.

11 Rapperul este total paralel cu tehnologia. Marturiseste ca nu utilizeaza calculatorul si nici nu navigheaza pe Internet.

12 Adora sa bea Mountain Dew.

13 Culoarea sa preferata este albastru.

14 Intentioneaza sa publice o carte pentru copii cu un nume cat se poate de scandalos: "Daddy, Why’s Mama a Dirty Whore?"

15
La alegerile prezidentiale din 2008 l-a sustinut pe Barack Obama.

16 A fost timp de sase, sapte luni iubitul lui Mariah Carey. Dupa cum era de asteptat, s-au despartit din cauza nepotrivirii de caracter.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea