Muzica

#10 lucruri inedite #madonna #muzica

10 lucruri pe care nu le stiai despre Madonna

La aproape 30 de ani distanta de vremurile in care isi croia drum in hatisurile showbizului, Madonna continua sa cante, sa lanseze albume, sa aiba single-uri de succes si sa sustina turnee-mamut cu incasari de zeci de milioane de dolari.

Va propun in cele ce urmeaza o trecere in revista a 10 dintre cele mai interesante lucruri legate de cea pe care lumea nu s-a sfiit s-o supranumeasca “Regina pop-ului”

1. Madonna a refuzat oferta lui Prince, atunci cand acesta i-a propus rolul principal in filmul “Graffiti Bridge”. Motivul: scenariul era foarte prost.  Totusi, asta nu a impiedicat-o pe Madonna sa joace in alte filme de o calitate indoielnica: “Shanghai Surprise”, “Swept Away”, “ Dick Tracy ”, “Body of Evidence”, “The Next Best Thing”. In 2000, Madonna a fost votata cea mai slaba actrita a secolului.

2. Despre Madonna se poate spune ca este una dintre cele mai luminate minti din industria muzicala. Coeficientul sau de inteligenta are valoarea 140.

3. Like a virgin ”, single-ul de succes lansat in 1984, a fost compus de Billy Steinberg si Tom Kelly. Intr-un interviu acordat Los Angeles Times, compozitorul Billy Steinberg a marturisit ca piesa a fost scrisa din prisma unui barbat.  Steinberg spune ca textul melodie “Like a virgin” este inspirat din experientele sale personale.

4. Madonna uraste tot ce tine de culoarea portocalie.

5. Madonna era cat pe ce sa joace alaturi de Kevin Costner  in “The Bodyguard”. Artista a dat si o proba pentru acest film.  Destinul a facut ca rolul principal sa-i revina unei alte cantarete, Whitney Houston

6. Madonna a fost platita in 1989 cu fabuloasa suma de 5 milioane de dolari, doar pentru a juca intr-un clip publicitar al firmei Pepsi.  Din cauza controverselor iscate de lansarea single-ului “Like a prayer”, reclama a fost difuzata o singura data, dupa care a fost retrasa.

7. “Confessions Tour”, turneul din 2006 al Madonnei, a avut incasari de 194 milioane de dolari. Statistica arata ca in acest moment este cel mai profitabil turneu al unei artiste.

8. Madonna este vegetariana de la varsta de 15 ani.

9. Madonna este ruda indepartata cu Celine Dion, Gwen Stefani si Mark Wahlberg.

10. Madonna nu suporta fulgerele. In termeni stiintifici, frica Madonnei are si un nume: brotofobie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea