Muzica

#acdc #trupa ac/dc #lucruri inedite ac/dc

10 lucruri pe care nu le stiai despre AC/DC

Stiai ca una dintre muzele lui Bon Scott, fostul solist AC/DC, a fost o femeie supraponderala? Stiai ca muzica trupei AC/DC a fost folosita intr-un film S.F.? Sau ca fulgerul dintre initialele trupei este de fapt un S stilizat, despre care se presupune ca vine de la cuvantul "Satana"?

Te invitam sa afli si alte lucruri inedite despre una dintre cele mai iubite trupe rock din intreaga lume, AC/DC.

1. Membrii formatiei AC/DC au primit o oferta de a aparea in filmul "Dracula Rocks", dar au refuzat-o.

2. Bon Scott, primul solist al grupului, avea sase tatuaje, dintre care un sarpe, un vultur si un leu. Acelasi Scott si-a facut piercinguri in ambele urechi.

3. Cei de la AC/DC sunt conservatori atunci cand vine vorba de transportul in timpul turneelor. Ei prefera sa mearga cu autobuzul, desi mult mai rapida si la indemana este varianta cu avionul.

4. Initial, fratii Malcolm si Angus Young au vrut sa boteze trupa cu numele Third World Ward (Al Treilea Razboi Mondial).

5. "Thunderstruck", una dintre cele mai cunoscute piese AC/DC, a fost numele unui film australian aparut in 2004. Este vorba despre o comedie despre cinci tineri care merg la un concert AC/DC si hotarasc ca primul dintre ei care va muri sa fie inhumat langa Bon Scott.

6. AC/DC a semnat coloana sonora a filmului "Maximmum Overdrive"(1986), film scris si regizat de maestrul horror-ului, nimeni altul decat Stephen King .

7. AC/DC este una dintre putinele trupe carora posta australiana le-a dedicat un timbru. Marca postala se numeste "Australian Rock'n'roll" a fost lansata pe 26 mai 19988 si il infatiseaza pe chitaristul Angus Young.

8. Butthead, unul dintre cei doi eroi ai seriei animate "Beavis & Butthead", poarta tricou cu AC/DC.

9. Angus Young apare coperta unui album al trupei americane Green Day . Este vorba despre "Dookie", disc lansat de Green Day in 1994. Daca te uiti cu atentie in dreapta jos vei remarca ca Young este chitaristul sta pe acoperisul cladirii.

10. Cantecul "Whole Lotta Rosie" este una dintre relatiile de-o noapte ale lui Bon Scott. Rosie chiar a existat, fiind o femeie tasmaniana care cantarea nu mai putin de 120 de kilograme.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea