Muzica

#justin bieber #cantaret #10 lucruri inedite

10 lucruri inedite despre Justin Bieber

Justin Bieber este vedeta cu cea mai rapida ascensiune din ultima perioada. La cei 16 ani ai sai, artistul canadian a cucerit inimile tuturor adolescentelor din intreaga lume cu freza sa, cu zambetul fermecator desprins parca din reclamele la pastele de dinti si, nu in ultimul rand, cu hiturile sale.

Iata 10 lucruri mai putin cunoscute despre cel care, potrivit ultimelor statistici, a fost cel mai cautat star pe Google in 2010:

1. Justin Bieber este atras de femeile mult mai in varsta decat el.  Printre femeile de care s-a indragostit se numara actrita Tina Fey , Whitney Houston, ba chiar si Michelle Obama , sotia presedintelui SUA.

2. Justin Bieber stie sa cante la patru instrumente: tobe, pian, chitara si trompeta . De altfel, multe din show-urile sale contin si un solo de tobe executat chiar de Bieber.

3. Justin Bieber  a incercat sa demonstreze ca are si talente actoricesti. Bieber a aparut in cateva episoade din popularul serial american de actiune CSI: Crime Scene Investigation. Cantaretul a interpretat rolul lui Jason McCann, un adolescent cu probleme, care ajunge la un moment dat dupa gratii.

4. Vedeta poate rezolva un cub Rubik in mai putin de doua minute. Cantaretul a facut acest lucru in timpul unei emisiuni la care a fost invitat.


5. Justin Bieber este stangaci. Cantaretul a povestit intr-un interviu ca a inceput sa ia lectii de chitara la varsta de opt ani. Din pacate, singura chitara pe care o avea la acea vreme in casa era una normala, pentru dreptaci. Bieber a avut insa noroc cu o mama grijulie, care i-a cumparat de ziua lui instrumentul potrivit.

6. A zburat pentru prima oara cu avionul in 2008. Bieber a fost nevoit sa apeleze la acest mijloc de transport, pentru a ajunge rapid la intalnirea pe care o avea in Atlanta cu Scooter Braun, cel care avea sa-i devina manager o saptamana mai tarziu.

7. Este claustrofobic. “Aveam sapte ani si ma jucam de-a v-ati ascunselea cu varul meu. M-a incuiat intr-o cutie cu jucarii. De atunci mi-e frica sa stau in spatii inchise”, povestea cantaretul canadian intr-un interviu.

8. Justin Bieber obisnuieste sa se spele des pe dinti, chiar si atunci cand face dus. Probabil in acest fel ne putem explica de ce dantura lui este atat de alba.

9. Bieber adora spaghetele bologneze. De altfel, pasiunea pentru aceasta specialitate culinara i-a cauzat si neplaceri. Intrebat de un reporter care a fost cea mai tensionata intalnire pe care a avut-o vreodata, Justin Bieber a povestit despre boacana pe care a facut-o intr-un restaurant italian. “Am iesit cu o fata pentru prima oara la un restaurant italian. In timpul mesei am varsat spaghetele pe hainele ei. A fost groaznic si jenant. N-am mai iesit niciodata cu ea “, a declarat artistul.

10. Justin Bieber a primit cadou o masina de la cantaretul Usher, cel care ii calauzeste pasii in lumea muzicii. Pe 1 martie 2010, exact in ziua in care a implinit 16 ani, Bieber s-a ales cu un Range Rower nou-nout. Pe langa acest automobil, adolescentul se lauda ca are si un superb Lamborghini alb, pe care i l-a facut cadou rapperul P. Diddy.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea