Muzica

#cantareata #jennifer lopez #inedit jennfer lopez

10 lucruri inedite despre Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a avut parte de o cariera cat se poate de spectaculoasa. A cochetat cu filmul, a lansat hituri dupa hituri si a fost implicata in numeroase relatii.

Iti prezentam cateva lucruri inedite despre una dintre cele mai apreciate cantarete ale momentului.

1. Jennifer Lopez are la activ trei casatorii. In perioada 1997-1998 a fost sotia lui Ojani Noa. Trei ani mai tarziu, JLo se casatorea cu dansatorul Cris Judd, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor videoclipului "Love Don't Cost a Thing". Cei doi a divortat in 2003. In 2004 s-a casatorit cu cantaretul Marc Anthony, de care s-a despartit in vara lui 2011.

2. Jennifer Lopez si-a trecut in palmares trei trofee Grammy.

3. Jennifer Lopez este prima actrita de origine latino care a primit un onorariu de un milion de dolari pentru un rol. Este vorba despre rolul cantaretei Selena din filmul omonim, lansat in 1997.

4. Jennifer Lopez a fost subiectul unui episod special din indragitul serial de animatie "South Park". Episodul a purtat un titlu cat se poate de sugestiv: "Fat Butt and Pancake Head" (Fund gras si cap clatita).

5. Cantareata a fost iubita actorului Ben Affleck. De altfel, Affleck a aparut si intr-un videoclip de-al lui Lopez ("Jenny From the Block" - 2002).

6. In 2002, Jennifer Lopez a avut ocazia sa inregistreze alaturi de rapperul LL Cool J. Rezultatul aceste colaborari se numeste "All I Have", un single care a ajuns pana pe locul intai in topul american Billboard Hot 100.

7. In 2011 a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, reusind sa se claseze in fata unor vedete ca Jennifer Hudson, Katie Holmes sau Jessica Simpson.

8. Culoarea preferata a lui Lopez este albastrul.

9. Jennifer Lopez este una dintre dansatoarele care apar in "That's The Way Love Love Goes", videoclipul pe care Janet Jackson l-a lansat in 1993.Un an mai tarziu, piesa a castiga un premiu Grammy la categoria "Best R&B Song".

10. Potrivit ultimelor estimari, averea lui Jennifer Lopez depaseste 250 de milioane de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea