Muzica

#cantareata #christina aguilera #muzica #lucururi inedite

10 lucruri inedite despre Christina Aguilera

Stii cate tatuaje are Christina Aguilera sau cum era poreclita in adolescenta? Stii cu cine a fost colega de platou in timp ce filma pentru "The New Mickey Mouse Club"?

Raspunsurile la aceste intrebari si multe alte lucruri inedite despre Aguilera te astepta in cele ce urmeaza.

1. In septembrie 2007, Christina Aguilera a fost inclusa pe lista neagra a celebrului fotograf David LaChappelle. Acesta a recurs la acest gest deoarece a considerat ca este o persoana dificila, cu care nu poate lucra.

2. Aguilera a donat cea mai mare parte din cadourile primite la nunta unor organizatii umanitare, care s-au ocupat de ajutorarea persoanelor afectate de uraganul Katrina, unul dintre cele mai mari dezastre naturale din istoria Statelor Unite.

3. Christina Aguilera este pasionata de tatuaje. De altfel, cantareata s-a tatuat pana in prezent de cinci ori. Cel mai vizibil tatuaj este cel de pe gat, unde cantareata si-a inscriptionat unul dintre pseudonimele sale: "Xtina".

4. Christina a compus cantecele "The Right Man" si "Ain't No Other Man" cu gandul la Jordan Bratman, fostul sau sot.

5. Persoanele care au inspirat-o pe Aguilera in cariera sa muzicala sunt Julie Andrews, Etta James, Whitney Houston si Mariah Carey.

6. Christina Aguilera a inregistrat primul sau cantec la varsta de 14 ani. Piesa se numea "All I Wanna Do" si este un duet cu artistul japonez Keizo Nakanishi.

7. Christina Aguilera a interpretata piesa "Reflection", o piesa inclusa pe coloana sonora a animatiei "Mulan". "Reflection" este primul cantec cu care artista a patruns in clasamentele americane (locul 19 in Billboard Adult Contemporary). De asemenea, piesa a ajutat-o sa obtina un contract cu casa de discuri RCA Records.

8. Christina Aguilera a facut parte in adolescenta din "The New Mickey Mouse Club" alaturi de Justin Timberlake, Britney Spears, Ryan Gosling, JC Chasez si Keri Russell. In acea perioada, colegii de platou i-au gasit un nume care parca anticipa evolutia sa ulterioara: "Diva".

9. Cantareata a avut nu mai putin de 11 piercinguri.

10. Despre Christina Aguilera s-a scris ca ar fi fost iubita VJ-ului MTV Carson Daly si a solistului trupei Limp Bizkit, Fred Durst. Aguilera spune insa ca cele doua zvonuri sunt complet false.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea