Muzica

#curiozitati #adele #lucruri inedite

10 lucruri inedite despre Adele

Stii in ce momente este creativa Adele? Sau cum se numeste faimosul politician care i-a trimis o scrisoare de multumire? Raspunsurile la aceste intrebari, precum si multe lucruri inedite despre una dintre artistele momentului le vei afla in cele ce urmeaza.

1. Numele de buletin al lui Adele este Adele Laurie Blue Adkins.

2. Adele a facut cunostinta cu scena inca din copilarie. Ea s-a prezentat in fata colegilor de scoala cu piesa "Rise", o compozitie din repertorul lui Gabrielle. Pentru a o imita cat mai bine, Adele si-a rugat mama sa-i decupeze un petic negru pe care sa i-l aplice peste ochiul drept.

3. Adele marturiseste ca majoritatea cantecelor de pe albumul "21" sunt inspirate dintr-o despartire care i-a provocat multa suferinta. "M-a transformat intr-o persoana adulta si m-a asezat pe drumul pe care merg acum", povesteste cantareata britanica.

4. Titlurile celor doua albume de studio lansate de Adele sunt formate din cifre ("19" si "21"). Piesele de pe aceste materiale au fost compuse la varsta de 19, respectiv 21 de ani.

5. In 2011, Adele a fost supusa unei interventii chirurgicale la gat, iar medicii i-au recomandat sa nu mai fumeze. "Fumatul este lucrul pe care-l ador cel mai mult pe lumea asta", le-a raspuns artista.

6. Adele are un caine dachshund, pe care l-a botezat Louis Armstrong.

7. Adele a explicat intr-un interviu acordat Spin Magazine ca diferenta de sunet intre "19" si "21" se datoreaza soferului autobuzului cu care merge in turnee. Cantareata spune in perioada in care a sustinut concerte in America de Sud, soferul ei obisnuia sa asculte piese compuse si produse in Nashville, orasul considerat capitala muzicii country.

8. Cantareata marturiseste ca este cea mai creativa in momentele in care este beata. "O 'limba beata' este una onesta", este de parere Adele.

9. La un moment dat, Adele a primit o scrisoare de multumire din partea unui fan care s-a dovenit a fi chiar Gordon Brown, fostul premier al Marii Britanii. Politicianul i-a spus acesteia ca "in ciuda problemelor economice ale tarii, este luminita de la capatul tunelului".

10. Adele are la activ nu mai putin de opt premii Grammy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea