Muzica

#lady gaga #paris hilton #rolling stone #curiozitati lady gaga

10 curiozitati despre Lady Gaga

O artista deopotriva apreciata si controversata, Lady Gaga nu te poate lasa indiferent. Crezi ca stii totul despre ea? Descopera, in cele ce urmeaza, zece curiozitati despre Lady Gaga!


1 In 2005, Lady Gaga, pe atunci o ilustra necunoscuta, a aparut in cadrul emisiunii MTV "Boiling Points". Artista nu si-a putut controla nervii si a pierdut cei 100 $ pusi la bataie.

2 Trei ani mai tarziu, in 2008, Lady Gaga a aparut si intr-un episod din "The Hills". La momentul respectiv, fermoarul stricat al costumului sau de pisica a fost reparat de Whitney Port si Lauren Conrad.

3 In 2006, Lady Gaga canta prin cluburile din New York cu propria sa trupa, stefani germanotta Band sau SGBand. Pe atunci, tinutele sale nu erau deloc extravagante.

4 Lady Gaga a urmat cursurile aceluiasi liceu privat la care au mers si surorile Nicky si Paris Hilton. Conform spuselor artistei, nu le cunostea pe bogatele mostenitoare decat din vedere.

5 Initial, Lady Gaga a fost angajata sa scrie versuri pentru alti artisti. In prezent, isi scrie propria muzica si chiar isi produce o parte dintre piese.

6 Lady Gaga a renuntat la studiile sale din cadrul Universitatii din New York. Ulterior, a inceput sa sustina show-uri in Lower East Side.

7 Adesea, Lady Gaga are asupra sa - la aparitiile in public - o ceasca mov de ceai, cu tot cu farfurioara. "Obisnuiam sa beau ceai cu mama mea, [cestile de ceai] ma fac sa ma simt ca acasa", a declarat artista.

8 Lady Gaga este bisexuala. Cantareata a declarat, pentru publicatia Rolling Stone, ca barbatii sunt intimidati de bisexualitatea sa. "Se simt intimidati de faptul ca imi plac femeile. Ii face sa se simta stanjeniti. Imi spun ceva de genul 'Nu vreau un menage-a-trois. Sunt fericit doar cu tine.'"

9 La un moment dat, Lady Gaga a cumparat pizza in valoare de 1000 $ pentru fanii sai care asteptau sa primeasca un autograf.

10 Conform spuselor sale, Lady Gaga nu poarta pantaloni pentru ca bunica sa sa o poata vedea atunci cand apare la televizor. "Bunica mea este aproape oarba, dar poate distinge partile mai deschise la culoare, cum ar fi picioarele sau parul meu. Prin urmare, voi continua sa nu port pantaloni pentru ca bunica mea sa ma poata vedea".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea