Muzica

#zdob si zdub # garaj europa fm #moldovenii s-au nascut #zdob si zdub live

Zdob si Zdub canta live in Garajul Europa FM

Cea mai indragita formatie moldoveana, Zdob si Zdub, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde promite sa faca un show de exceptie. "Mini-concertul" live se va tine maine, 19 iunie, de la ora 19:30.

Cei sase artisti vor interpreta atat piese de pe noul lor album, “Basta Mafia”, lansat impreuna cu MediaPro Music, cat si alte hituri ale formatiei.
 
Daca mai toate trupele, conform traditiei, isi incep drumul in garajul prietenilor, la noi situatia a fost alta: un subsol intunecat si imbibat de umezeala a fost ceva vreme templul nostru. Nici macar podea nu era, cantam efectiv pe sol, noi ne amuzam spunand ca absorbeam energia pamantului. Prin urmare, experienta cu garajele nu am avut-o, cred ca acum a venit momentul! Va asteptam la Garajul Europa FM!”, a spus Roman Iagupov, solistul Zdob si Zdub.
 
Albumul “Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Moldovenii s-au nascut, Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua piese bonus.
 
Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album de exceptie, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Albumul a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, la  Cuibul Studio, dar si in Germania, la Headroomstudio Berlin, in colaborare cu producatorul german Marc Elsner.
 
Ca de fiecare data, gazda show-ului de maine va fi George Zafiu, cel care prezinta cele mai tari evenimente LIVE din Garajul Europa FM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea