Muzica

#Sunt hoinar sunt lautar #zdob si zdub #lansare videoclip #lansare single #videoclip

Concert aniversar Zdob si Zdub la Arenele Romane

Trupa Zdob si Zdub a intrat in forta in noul an, care se anunta a fi unul plin de lansari. Membrii trupei au lansat single-ul "Sunt hoinar, sunt lautar", care este insotit si de un videoclip. Piesa urmeaza sa apara pe albumul "20 de veri", ce va fi lansat pe 17 ianuarie 2016.

 

Piesa a fost inspirata de filmul "Lautarii" (1971). Videoclipul este un "road-movie" in care Zdubii apar in ipostaza lor fireasca - in rolul unor lautari rock. Ca si "muzicantii din Bremen", incarcati cu valize si instrumente, Zdubii cutreiera pamantul in lung si lat ca sa aduca bucurie publicului. Drumurile si turneele – aceasta e viata artistilor. in calea sa, protagonistii clipului intalnesc oameni care pornesc cu ei in calatorie. Intr-un mod magic muzica Zdubilor transforma acesti oameni in artisti, descoperindu-le talentele ascunse. Caci fiecare om are un dar ascuns si un rol special in spectacolul vietii.

"Sunt hoinar, sunt lautar" este al 5-lea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa "Zdob si Zdub" in cei 20 de ani de existenta a formatiei. In acest clip au fost filmati peste 20 de personalitati din lumea artei si sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artisti ai circului, balerine, sportivi.

Clipul a fost filmat in 3 zile in suburbia Chisinaului. In clip apare un microbus german vintage din anii ’70 "Barkas 1000", al carui motor a fost pornit special pentru videoclipul baietilor, iar scena panei microbusului a fost una reala.

Zdob si Zdub va sustine pe data de 17 ianuarie la Arenele Romane un concert care celebreaza cei 20 de ani de activitate ai trupei.

Urmareste aici videoclipul "Sunt hoinar, sunt lautar":

Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea