Muzica

#lansare I Want Cha #varianta noua #I Want Cha #xonia #hit

Xonia a lansat o noua varianta a hitului “I Want Cha”! Vezi cu cine a fost inlocuit J Balvin!

Anul 2014 a fost unul plin de realizari profesionale pentru Xonia, single-ul “I Want Cha” in colaborare cu starul columbian, J Balvin, i-a adus cantaretei primul hit difuzat in mai multe teritorii.

Cu peste 7,5 milioane de vizualizari pe canalul oficial de youtube, piesa produsa in studiourile lui Boier Bibescu si lansata de Universal Music Romania este cu siguranta unul dintre hiturile acestui an. Ieri Xonia a lansat o noua varianta, acustica pentru “I Want Cha”, varianta in care J Balvin este inlocuit cu talentatul Anthony Icuagu.

Xonia & Anthony – I Want Cha

“Ma bucur ca va place   si ma bucur ca o cantati alaturi de mine la concerte. Varianta acustica s-a nascut dintr-o joaca, eu si Anthony pregateam concertul de la ziua mea de nastere si am vurt sa vedem cum ar suna cu instrumente. A fost dragoste la prima ascultare asa ca m-am decis sa impartasesc si cu voi aceasta experienta!” a declarat Xonia

Xonia si Anthony se cunosc de aproape 3 ani timp in care au lucrat impreuna pentru mai multe videoclipuri si au lansat doua cover-uri pe on-line.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea