Muzica

#spalat #album #rock #lansare #pop #muzica romaneasca #gabriel cotabita #vh2

VH2 lanseaza albumul "2"

Trupa VH2 isi invita fanii la concertul de lansare a noului album, "2", pe 18 mai , incepand cu ora 20.30 in clubul The Silver Church din Bucuresti.

"Daca primul album VH2 s-a numit " Greatest Hits " ( la inceput o gluma, dar continand, ulterior, 6 single-uri) la cel de-al doilea, in loc sa continuam gluma si sa-i spunem " Best Of", ne-am hotarat sa fim mai retinuti si mai "sobri" si l-am numit simplu "2" (de la Vh2)", declara Mihai Pocorschi , unul dintre membrii formatiei.

Noul album VH2 include zece piese si un radio edit ca bonus track. Materialul contine compozitii noi semnate VH2 si acopera subgenuri extrem de diferite, de la country-rock, pana la rock alternativ , trecand prin rock ballad si classic pop rock.

In alta ordine de idei, trupa VH2 va avea ocazia sa deschida concertul pe care celebrul duo suedez Roxette il va sustine pe 30 mai, la Zone Arena din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea