Muzica

#michael jackson #mofturi #top #monden #jennifer lopez #beyonce #christina aguilera #britney spears #robbie williams #alte-genuri #rock #pop #hip hop

Vedetele si mofturile lor

Ca sa fii vedeta nu este usor. Pana la urma celebritatea costa mult si implica multa bataie de cap. Plicitiseala poate interveni usor atunci cand esti celebru si pentru a evita aceasta tendinta, iesita clar din parametri normali ai lucrurilor trendy, faci orice si oricat. Astfel se nasc mofturile de vedeta, acele pretentii care adesea sunt denumite de catre cei neintelegatori si neinitiati in lumea vedetelor, drept fite.

Si pentru ca nu doresti sa fii codasul fitelor si mofturilor, lupti cu toate fortele pentru a ocupa un loc fruntas in topul vedetelor cele mai mofturoase.

Esti curios sa afli care este cel mai mofturos star cu “cantec”? Afla atunci ca locul 1 nu mai este ocupat de faimoasa diva Mariah Carey. Aceasta a fost detronata intr-un mod cat se poate de miselesc de nevoile dubioase si prea pretentioase ale lui Marilyn Manson.

Moftul 1: O prostituata cheala si fara dinti

Atunci cand se afla intr-un concert, turneu sau orice alta deplasare ce implica cat de cat miscare, lui Marilyn Manson i se trezesc cele mai dubioase simturi ale corpului. Astfel ca, artistul, pentru a fi pe deplin fericit, are nevoie de ursuleti gumati marca Haribo, aer conditionat, floricele facute la microunde si o sticla de Abshinthe. Si pentru ca tacamul sa fie complet, neaparat trebuie sa aiba si o prostituata cheala si fara dinti. E perfect de inteles, nu?

Incadrandu-se in aceeasi categorie a nevoilor trupesti mai “deosebite”, James Brown a cerut ca in masina cu el sa se gaseasca 2 fete mai mici de 21 ani si un uscator de par pentru dame. Nu comentam!

Moftul 2: Culoarea alb la infinit

Pentru a o readuce in centrul atentiei, tinand cont cat munceste pentru a ajunge in top, sa o amintim si pe Mariah Carey. Se pare ca diva nu poate sa sustina un concert daca nu poseda o camera de hotel in care se gaseste sampanie Cristal, chelner care sa-i arunce guma folosita de ea intr-un recipient special amenajat (in niciun caz cos de gunoi), multe, multe pisicute si catei. De asemenea artista mai are nevoie si de un serviciu de ceai de 8 persoane, pahare pentru sampanie si vin, cat si paie flexibile.

Bun, inca nu te-ai lamurit ca se straduieste sa fie cea mai fitoasa diva? Atunci sa-ti mai spun ca a refuzat sa stea intr-o camera de hotel pentru ca i se pareau culoriile reci si a cerut sa fie mutata intr-un apartament vopsit in nuante calde? Si ca la conferinta de presa interzice sa i se puna intrebari personale si sa i se faca poze? Se pare ca o deranjeaza lumina si zgomotul bliturilor. Acum intelegi cat de greu e sa fii vedeta?

 

Si ca tot veni vorba despre spectrul cromatic, nu trebuie sa o uitam pe Jennifer Lopez. Se pare ca bomba latino este innebunita dupa culoarea alb. Aceasta, de fiecare data, cere ca patul, perdelele, canapelele, covoarele, florile, prosoapele si alte decoratiuni interioare sa fie albe. In plus, J.Lo a cerut la un moment dat sa se specifice in contract punerea la dispozitie a unui mijloc de transport de 15 m cu interior alb, in care sa se gaseasca flori, lumanari, canapele si perdele, evident in aceeasi culoare.

Moftul 3: Ochelari de soare de 2500 $

Si pretentioasa J. Lo nu se opreste aici cu excentritatiile. Aflata intr-o plimbare prin Columbia, aceasta a inchiriat pentru o zi cel mai mare centru comercial din Bogota pentru a putea sa-si cumpere diverse suveniruri in liniste si pace. De asemenea, diva este pasionata de hainele din piele si ochelarii. Nu e de mirare ca a dat 2500 de dolari pentru niste ochelari, nu?

Moftul 4: Oglinzi imense

O alta vedeta cu pretentii dubioase ar fi si Robbie Williams. Acesta doreste intotdeauna ca in camera lui sa fie aduse 2 pachete de tigari, 4 scrumiere, 2 deodorante, hartie igenica foarte scumpa, un sapun special, oglinzi imense si un platou pentru fructe. Probabil ca este un adept al numerologiei si tine cont de numerele norocoase si are nevoie de oglinzi pentru a-i confirma lucrul acesta. Oricum, e prea sexy ca sa ne suparam pe el si stim ca posteriorul lui este mult prea pretios pentru o hartie ieftina de la taraba din colt.

Moftul 5: 120 de cutii de bere

Ca tot veni vorba de cifre, trebuie precizat faptul ca James Blunt ocupa de departe locul 1 daca vorbim de alcool masurat in cifre cu greutate. De multe ori s-a intamplat ca acesta sa ceara sa i se aduca 120 de cutii de bere, 4 sticle de votca, 12 sticle de cidru Magners, 3 de vin rosu si tot atatea de vin alb, precum si 2 sticle de sampanie.

Nici jazzmanul Jamie Cullum nu se lasa mai prejos cand vine vorba de bautura. Se pare ca acesta doreste sa aiba la dispozitie 20 de sticle Moet & Chandon, 20 de sticle de bere de cea mai buna calitate, 12 sticle de apa minerala, 2 de vin rosu si 2 de vin alb.

 

Moftul 6: 206 prosoape

In aria celor greu de multumit se incadreaza si Elton John care doreste 74 de prosoape si flori (exclus crizanteme, margarete sau crini), precum si P. Diddy care cere si mai multe prosoape - 204, 20 de bucati de sapun, cateva flori albe, branza chedar, tarte, chipsuri, o singura sticla de Dom Perignon si …un Maybach.

Moftul 7: Prezervative Magnum cu striati

Rapperul Busta Rhymes traieste clar pe picior mare. Acesta a cerut la sfarsitul unui concert, 24 de meniuri KFC, sampanie Moet (cel mai mare producator din lume) si o cutie de prezervative Magnum cu striati (recunoscute ca fiind cu 15% mai mari decat cele normale).

Moftul 8: O camera de meditatie

Faimoasa Janet Jackson doreste sa fie servita numai de barbati bine facuti, in timp ce Diana Krall cere o camera in care ea si alte 5 persoane sa poate face yoga in liniste si pace.

Moftul 9: Un etaj de spital inchiriat

Demne de luat in cosiderare sunt si pretentiile mediatizatei Britney Spears. Aceasta doreste ca in camera ei de hotel sa fie televiziune prin cablu, 2 canapele imense, covor parfumat si un telefon. Sa nu uitam ca atunci cand a nascut, diva a inchirat tot etajul spitalului, pentru ca zgomotele din timpul facerii sa nu fie auzite de nimeni.

Moftul 10: Pepsi

O alta diva cu pretentii masurabile este si Beyonce. Aceasta se pare ca bea numai produse Pepsi si doreste ca toaleta sa fie dezinfectata in fata ei si sa nu aiba niciun fel de dulciuri in camera, deoarece nu se poate opri din a le manca.

 

Moftul 11: O masca de oxigen

In topul pretentiilor dubioase se gaseste si dorinta lui James Brown de a fi cazat intr-un hotel de 5 stele, in timp ce restul membrilor trupei sa fie dusi intr-un de 4 stele, precum si nevoia de a avea un cort si o masca de oxigen.

In schimb, Christina Aguilera nu are foarte mari pretenti. De obicei, artista cere doar mancare sanatoasa (fructe, legume, lapte de soia si bauturi fara zahar sau vitamine).

Moftul 12: Camera pentru maimuta

Pentru a incheia in stil mare, trebuie amintit Michael Jackson care, printre multele lui pretentii, a cerut sa fie amenajata o camera deasupra unui studio in care inregistra niste melodii, astfel incat, maimuta lui, Bubbles, sa-l poata privi si urmari cu atentie in timp ce inregistreaza.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea