Muzica

#pop #rock #dance #alte-genuri #vedete #muzica #scandaluri #inchisoare #politie

Vedete certate cu politia

“Nimeni nu este mai presus de lege” este una dintre propozitiile pe care le intalnim frecvent in mai toate Constitutiile din intreaga lume.

In ciuda faptului ca sunt celebri, au conturi grase in banca si relatii peste tot, artistii care au calcat stramb nu au fost ocoliti de bratul cel lung al legii. Marturie sunt pataniile unor vedete precum George Michael , Michael Jackson sau Jim Morrison .

Chris Brown

La 20 de ani, Chris Brown se poate lauda cu o cariera muzicala infloritoare si doua albume vandute in milioane de exemplare. A avut la un moment dat si o iubita celebra, simpatica Rihanna, pe care insa nu a stiut s-o pretuiasca.

In februarie 2009, Chris Brown si-a varsat furia asupra Rihannei, aplicandu-i o corectie fizica serioasa. Brown a ajuns in fata judecatorilor care nu l-au crutat pentru oribila fapta.

Chris Brown

El a fost condamnat pentru agresiune, fiind obligat sa munceasca timp de sase luni in folosul comunitatii. In plus, Brown va fi supravegheat pe o perioada de cinci ani de un ofiter de politie specializat.

George Michael

George Michael este o prezenta constanta in tabloidele britanice precum si un “client” fidel al sectiilor de politie. Artistul  a fost arestat in in aprilie 1998 pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntand public ca este homosexual.

George Michael

In iunie 2007, el a fost condamnat la 100 de ore de munca in folosul comunitatii pentru conducere sub influenta unor substante care se elibereaza doar pe reteta. De asemenea, starului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de doi ani.

De altfel, in ultimii ani, cantaretul a fost arestat de mai multe ori pentru ca a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului.

Paris Hilton

Paris Hilton

Nici Paris Hilton nu a scapat de bratul lung al legii. Cantareata si totodata mostenitoarea imperiului Hilton a avut de doua ori de furca cu politia. In 2006, a fost surprinsa conducand sub influenta alcoolului si a primit 3 ani cu suspendare si o amenda de 1.500 de dolari. In 2007, Paris a fost din nou prinsa pe picior gresit, conducandu-si automobilul  desi avea carnetul de conducere suspendat.

Dat fiind ca a comis o infractiune inainte de expirarea sanctiunii din 2006, Paris a fost condamnata la 45 de zile inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate. Cantareata a stat insa mult mai putin in inchisoare, fiind eliberata inainte de termen pentru buna purtare .

Boy George

Boy George

Bizar atat la infatisare, cat si in comportament, vedeta pop a anilor ’80 a intrat in vizorul politiei dupa ce in 2008 a sechestrat un norvegian care lucra la o companie de escorta pentru gay.

Pentru isprava sa, Boy George a primit 15 luni de inchisoare. A fost eliberat dupa doar patru luni, timp in care acesta a lucrat la bucataria inchisorii.

Michael Jackson

Michael Jackson a fost acuzat in toamna lui 1993 de abuz sexual asupra minorului Jordan Chandler , un baiat de 13 ani. Pe 1 ianuarie 1994, Michael a incheiat o intelegere prin care Jordan primea 22 de milioane de dolari in schimbul renuntarii la acuzatii. Un an mai tarziu, autoritatile au incetat urmarirea penala a lui Jackson, invocand lipsa de probe.

Michael Jackson

Povestea se repeta in 2005. De data aceasta, lui Michael i se intenteaza un proces in care este acuzat de pedofilie, asa-zisa sa victima fiind Gavin Arvizo, un baiat de aceeasi varsta cu Chandler. Cosmarul lui Michael Jackson s-a sfarsit insa dupa patru luni de audieri, cand curtea din Los Angeles l-a declarat nevinovat.

Jim Morrison

Jim Morrison

Jim Morrison, vocalul trupei The Doors, este primul rockstar care si-a aratat penisul in timpul unui concert. “Incidentul Miami”, cum a fost botezat de presa vremii, s-a consumat pe 1 decembrie 1969 si nu s-a lasat fara urmari.

Concertele pe care grupul trebuia sa le sustina dupa cel de la Miami au fost anulate, iar impotriva lui Morrison a fost declansat un proces. Morrison a fost gasit vinovat pentru expunere indecenta in public si blasfemie, fiind condamnat la opt luni de munca in folosul comunitatii. Jim Morrison a formulat un apel la aceasta sentinta, insa a murit inainte de rejudecarea cazului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea