Muzica

#te rog #Carla's Dream #single #hit

Un nou single "promite" sa devina hit! Descopera aici noua piesa

Dupa succesul avut cu piesele “Cum ne noi” si “Da, mama”, Carla’s Dreams au lansat un nou single ce promite sa sparga topurile.

 

Noua piesa “Te rog” este insotita si de un videoclip ce urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

Cu identitatea nedezvaluita, mereu cu fata acoperita, mesaje puternice transmise prin piese, cei de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scena la fiecare concert pe care il sustin.


Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.


Nonconformistii Carla’s Dreams ajung din nou in sufletele romanilor cu o noua piesa de suflet, puternica, dupa colaborari de zile mari cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I” si Loredana Groza pentru piesa “Lumea ta”, dar si Delia “Cum ne noi”. Tot Carla’s Dreams au compus si super hitul “Da, mama”, piesa intepretata de Delia. Si “Cum ne noi” si “Da, mama” au rezultate uimitoare in topurile radio si TV din Romania, dar si pe YouTube, unde au acumulat aproape 60 de milioane de vizualizari.

Asculta aici noua piesa "Te rog" - Carla’s Dreams

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea