Muzica

#Tu Y Yo Daiana #Tu Y Yo #Daiana #lansare videoclip #lansare single #single #videoclip

"Tu Y Yo" un single de exceptie interpretat de Daiana

Daiana este tanara artista care a cucerit juriul de la Next Star. Tanara vedeta, Diana Popa (Daiana), lanseaza o noua piesa, de aceasta data cu versuri in limba spaniola. Este vorba despre single-ul "Tu Y Yo", care este insotit si de un videoclip.

"Am lucrat foarte bine cu Blazon, compozitorul, mi-a placut enorm de mult piesa 'Tu y yo', inca de la primele acorduri si am simtit ca trebuie sa fie a mea. Am filmat clipul la mare, unde a fost distracție maxima, iar ideea lui Mihai Laz asupra regiei videoclipului completeaza perfect piesa", a declarat Daiana.

Inca de la 6 ani, Daiana a inceput cursuri de canto alaturi de Crina Mardare, iar ulterior a participat la numeroase festivaluri de muzica si a castigat multe premii. In cadrul unei emisiuni TV, l-a cunoscut pe Corneliu Vadim Tudor, care i-a propus sa faca o piesa pe versurile sale, iar in scurt timp, artista a lansat melodia "Hai sa facem pace".

Pe langa single-urile lansate, precum "Coloreaza-mi inima", "Prizonier in suflet", "Call me", Daiana a lansat si coveruri cu sute de mii de vizualizari pe canalul ei de YouTube pentru hituri ca "Despacito", "Take Shelter" etc, dar si vloguri saptamanale cu povesti din viata unei adolescente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea