Muzica

#linkin park # melodii linkin park # top melodii linkin park #top mleodii

Top 7 cele mai bune piese Linkin Park

Linkin Park soseste in vara acestui an pentru prima oara in Romania si ar fi cazul sa incepi inca de pe-acum sa reasculti albumele grupului american.

Iata 7 dintre cele mai tari piese Linkin Park care ar trebui sa se regasesca in playlistul tau:

7. What I've Done

"What I've Done" este ultima piesa compusa de Linkin Park pentru albumul "Minutes to Midnight" (2007). Varianta live a melodiei, extrasa de pe DVD-ul " Road to Revolution: Live at Milton Keynes"), a fost nominalizata la un premiu Grammy (categoria "Best Hard Rock Performance").

6. Numb/Encore

"Numb/Encore" este singurul single de succces de pe E.P-ul "Collision Course" (2004). Piesa este o colaborare cu rapperul si producatorul Jay-Z si Kanye West. Este de fapt un mix intre "Numb", piesa aparuta pe albumul Linkin Park din 2003 ("Meteora"), si "Encore", o compozitie de sine statatoare lansata de Jay-Z pe discul "Black Album" (2003).


 

5. One Step Closer

"One Step Closer" este single-ul cu care cei de la Linkin Park au debutat in muzica. Piesa face parte de pe multipremiatul album "Hybrid Theory", aparut in 2000. Pana in 2007, a fost piesa cu care trupa isi incheia concertele.

Melodia a fost folosita in popularul joc video "Rock Band 2".

4. Faint

Melodia a fost inclusa pe albumul "Meteora"(2003), cel de-al doilea disc din cariera trupei americane. Single-ul a ajuns pe locul intai in SUA, in topul U.S. Modern Rock Tracks.

3. In the End

"In The End" a beneficiat de un videoclip spectaculos regizat de Nathan "Karma" Cox si Joe Hahn, DJ-ul trupei si ii infatiseaza pe membrii trupei in cateva concerte din cadrul turneului Ozzfest 2001.

2. Papercut

Despre "Papercut", vocalul Chester Benington recunoaste ca este una dintre piesele sale preferate. Melodia figureaza pe coloana sonora a filmului "The One" si, surpriza mare, nu a fost lansata ca single pe teritoriul Statelor Unite.

1. Crawling

"Crawling" este un alt single extras de pe "Hybrid Theory". Pentru aceasta piesa, cei de la Linkin Park au castigat un trofeu Grammy la categoria "Best Hard Rock Performance", in cadrul galei din 2002.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea