Muzica

#timbaland #missy elliot #album nou Timbaland

Timbaland si Missy Elliot lanseaza albume noi in iunie

Din cauza ca ambii artisti continua sa produca hit dupa hit, proiectele lor solo au fost lasate pe planul doi si nici unul dintre ei nu a mai scos un album nou in ultima vreme. Cu toate acestea, Timbaland a anuntat recent ca amandoi vor scoate cate un album nou, in acelasi timp, in luna iunie a acestui an.



Missy Elliot si Timbaland sunt doi dintre cei mai apreciati artisti ai momentului, insa tocmai in acest motiv, este greu de imaginat ca nu au mai scos nici un nou album de ani intregi. Timbaland a scos ultimul sau album, intitulat " Shock Value II", acum trei ani, iar Missy Elliot n-a mai venit cu nici o noutate de peste sapte ani.

In acest sens, cei doi artisti ai decis sa scoata albume noi , in acelasi timp, in luna iunie a acestui an. Timbaland a declarat recent: "Lucram deja la primele videoclipuri, primele piese si filmam in acelasi timp. Va fi o mutare spontana si simultana".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea