Muzica

# tarziu #liviu teodorescu #lansare single #single #videoclip

"Tarziu", o melodie romantica si nostalgica semnata Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu, un tanar artist, talentat ce a facut parte din echipa de compozitori De Moga Music. In urma cu patru ani a cucerit publicul si juriul cu prestatia lui in cadrul emisiuni ”Romanii au talent”.

 

S-a dedicat muzicii de mic, a studiat pianul si vioara si a absolvit Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. A jucat in seriale, roluri romantiece, apoi a lansat o serie de piese, care au prins rapid la public.

Dupa lansare primului single “Electronic Symphony”, au urmat “Esti Piesa”, “Asa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), “Un loc in viata ta” si “In bratele tale.

Pastrand aceeasi nota romantica si nostalgica, Liviu Teodorescu lanseaza un nou single, “Tarziu”, insotit si de un videoclip.

“Uneori oamenii realizeaza, abia atunci cand o pierd, ca nu au acordat suficient timp persoanei de langa ei. Ei bine, as spune ca piesa “Tarziu” ar putea fi un fel de semnal de alarma pe care il trag pentru a fi cu totii mai atenti la ce este cu adevarat important, inainte sa fie prea #Tarziu. In clipul meu este deja tarziu si doar ma plimb printre amintiri”, marturiseste Liviu Teodorescu.

Urmareste aici videoclipul “Tarziu” - Liviu Teodorescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea