Muzica

#stefan banica jr #stefan banica #concerte de craciun #concert stefan banica

Stefan Banica Jr, al 12-lea an de concerte de Craciun

Stefan Banica Jr continua traditia concertelor extraordinare de Craciun, pentru al doisprezecelea an consecutiv. Show-ul din acest an, "Alerg printre stele" va fi un spectacol unic, promite artistul. 

Pe 13, 14 si 15 decembrie 2013, de la ora 19:30, Stefan Banica Jr isi asteapta publicul la Sala Palatului cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece impreuna seri de neuitat, pline emotie, bucurie si energie. De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod  traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna, in atmosfera magica a Craciunului. Stefan Banica a stabilit adevarate recorduri pentru Romania prin aceste spectacole: sapte concerte de amploare, sustinute consecutiv la Sala Palatului.

Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica 2013, „Alerg printre stele”, va fi un show impresionant: muzica live, lumini, ecrane, efecte grafice, invitati-surpriza, dans si interpretari de exceptie.

Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 spectatori doar la show-rile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, Stefan Banica este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania, cu o cariera impresionanta de peste 25 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Opera Romana, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de metrou Unirii 1, Magazinele Unirea (parter), Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Flanco, Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.rowww.bilete.rowww.myticket.rowww.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea