Muzica

#Smiley10 #pierdut printre femei #single nou #lansare single #smiley

Smiley se simte "Pierdut printe femei"

Smiley, cel mai iubit cantaret al momentului, se declara "Pierdut printe femei". Aceasta este noua piesa lansata se Smiley, a opta din maratonul de 10 confesiuni muzicale ce se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

 

"Drumul spre persoana potrivita nu este un drum drept, te mai si ratacesti. Fiecare intalnire pe care o ai iti arata cumva ce iti doresti de fapt. Fiecare femeie pe care o cunosti iti contureaza imaginea femeii care iti va fi sufletul pereche... povestea vietii mele", a declarat Smiley.

Filmat timp de 15 ore, fara intrerupere, pe un camp de la marginea Bucurestiului, dar si in interior, in incinta complexului Amber Gardens, videoclipul piesei "Pierdut printre femei" este o calatorie halucinanta printre si pe langa femei care apar si dispar ca in vis. Regizat de San, clipul face sa apara, dar la fel de usor sa si dispara de langa Smiley tipologii diferite de femei.

 

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest "Flori de plastic", al carei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animatie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmata de single-ul "De unde vii la ora asta?", care a reusit sa stranga un milion de vizualizari pe YouTube in prima zi si peste 46 de milioane in sase luni de la lansare. "Domnu' Smiley", o piesa funk in care Smiley isi canta refrenul vietii, "Sa-mi fie vara", "Rara", "O alta ea" si "Ce ma fac cu tine de azi" (feat. Guess Who) au completat lista de piese lansate in primele sapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile si va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea