Muzica

#lansare single #single dorian popa #videoclip dorian popa #hit dorian popa #de amor #Dorian Popa #lansare videoclip #single #videoclip

Se anunta o vara incendiara pentru Dorian Popa! Artistul a lansat un nou hit! VIDEO

Fanii artistului Dorian Popa au motiv de bucurie. Artistul a lansat un nousingle insotit de un videoclip incendiar, filmat pe plajele fierbinti din Thassos, Grecia. In piesa intitulata "De Amor", Dorian Popa traieste o poveste de dragoste plina de pasiune.

Daca la inceputul anului 2017 a cucerit "Fanele", alaturi de Liviu Teodorescu si Laura Giurcanu, in feat-ul ce a adunat peste 26 de milioane de vizualizari, acum, Dorian aduce o poveste vizuala, plina de romantism si senzualitate, filmata in Thassos, la malul Marii Egee.

Peisajul senzational din Thassos este completat de tinutele senzuale si de o poveste de dragoste exceptionala, intr-un cadru exotic, la malul marii.

Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum "Buze" (feat What’s Up), "Sare pe rana" (feat Ruby) etc, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin beaturi si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate, Dorian Popa face parte din juriul emisiunii concurs "Next Star" de 3 sezoane, iar de curand a lansat un vlog pe canalul lui de YouTube, unde uploadurile au sute de mii de vizualizari in cateva zile de cand au fost urcate.

Sursa foto: zutv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea