Muzica

#pre-sale Scorpions #bilete Scorpions #scorpions

Scorpions, pe 12 iunie la Bucuresti. Biletele cu preturi de pre-sale, in vanzare de astazi

Scorpions revine la Bucuresti pe 12 iunie, la Romexpo! Intre 19 si 31 martie, sunt disponibile bilete in pre-sale la pretul de 350 lei (Tribuna), 245 lei (Golden Ring), 173 lei (Gazon A) si 136 lei (Gazon B). De pe 31 martie si pana la data evenimentului, biletele vor avea costurile de de 350 lei (Tribuna), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) si 150 lei (Gazon B). 

Cea mai de succes balada a Scorpions, „Wind of Change”, este considerata simbolul caderii Zidului Berlinului si face valuri adanci pana in ziua de azi, cand poate va inspira si va insoti o noua schimbare. Despre asta e vorba cand vorbim de rock – de muzica ce lasa semne, inspira generatii, nu are varsta si asupra careia nu poti si nu are sens sa intervii, caci mesajul va fi mereu actual si va transcede generatii.

Ne inconjoara aceeasi Crazy World unde, spre sfarsitul anilor ’60, niste tineri muzicieni din Germania ce se refacea dupa al doilea razboi mondial au fost marcati de muzica ce se auzea de peste Ocean.

Originara din Hanovra, trupa a luat nastere din initiativa chitaristului Rudolf Schenker si s-a consacrat in anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca “No One Like You”, “Still Loving You” si “Rock You Like A Hurricane”, afirmandu-se totodata drept cel mai important grup heavy al Germaniei. Balada “Wind Of Change”, simbol al schimbarilor politice puternice din Europa din 1989, a devenit rapid un succes pe plan mondial, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991. Pe scurt, acestia sunt Scorpions – una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de cariera si peste 100 de milioane de albume vandute, a caror muzica suna la fel ca in prima zi si care ilustreaza aceleasi idealuri care ne tin umani, in viata si mergand inainte.

Biletele se pot cumpara online de pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas, librariile Carturesti). 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea