Muzica

#sare pe rana #Dorian Popa #ruby

Ruby si Dorian Popa au lansat un nou videoclip! Urmareste-l aici

Dorian Popa si Ruby au coloborat pentru lansarea unei noi piese, insotita de un videoclip, spre deliciul fanilor. Piesa "Sare pe rana" transmite un mesaj plin de emotie si surprinde o poveste de dragoste trista, incarcata de regrete. Se pare ca dragostea dintre cei doi indragostiti a devenit foarte dureroasa si sentimentele care ii bucurau odata, azi par sa le aduca multa suferinta.

"Pentru aceasta toamna mi-am dorit o schimbare de registu muzical si am vrut sa aduc publicului meu o balada care sa ajunga direct la sufletele ascultatorilor. Ma bucur sa fac, din nou, echipa cu Ruby si sunt convins ca sunt foarte multi care se regasesc in povestea pe care noi o cantam!", a declarat Dorian Popa.

Piesa "Sare pe rana" este insotita de un videoclip care transpune in imagini povestea de dragoste in care se vor regasi multi ascultatori.

"Sunt super fericita ca lansam a treia piesa impreuna! Eu si Dorian am "implinit" aproape 80 de milioane de vizualizari pe Youtube cu cele doua piese pe care le-am lansat anterior: "Lasa cucu-n pace " si "Buna, ce mai zici?". Viteza cu care au ajuns sa fie puse la suflet de oameni ne-au dat incredere sa continuam colaborarea asta super misto si sa lansam azi "Sare Pe Rana". Bucuria mea este dubla pentru ca #sareperana este piesa la care au lucrat prieteni vechi si dragi de ai mei, Papu si Vladut de la trupa Zero!", a spus Ruby.

Urmareste aici videoclipul "Sare pe rana" - Dorian Popa feat. Ruby

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea