Muzica

#lansare single # muneer #reea #“O sa-ti para rau”

Reea ii spune “O sa-ti para rau” lui Muneer

Reea, una dintre cele mai fresh si sexy aparitii de pe scena muzicala romaneasca, a lansat astazi o noua piesa, “O sa-ti para rau”, cantata impreuna cu Muneer, semifinalistul de la “Vocea Romaniei”.
 
 
“O sa-ti para rau” este o piesa de dragoste, cu un mesaj puternic si optimist: “Melodia spune povestea unei fete puternice care este dezamagita in dragoste, insa gaseste puterea de a merge mai departe, cu demnitate si curaj. Cred ca multi dintre noi se vor regasi in versurile piesei, mesajul transmis fiind unul motivational: fata ranita pune punct cu fruntea sus, iar iubitul ajunge sa regrete ce a pierdut", a explicat Reea.
 
Noul single este produs de Mihai Ristea si Alex Cotoi. "Am colaborat foarte bine cu Mihai Ristea, piesa s-a potrivit perfect stilului si personalitatii mele si suntem foarte multumiti de rezultatul final", a spus artista.

Reea, tanara artista din Onesti, a cochetat cu muzica inca din copilarie, dar a ales sa urmeze o facultate si un master in domeniul economic. Muzica a ramas insa marea ei pasiune, fapt pentru care a inceput sa lucreze la propriile sale piese. Anul 2013 i-a adus o nominalizare la Tunisia Music Awards, unde a si obtinut premiul pentru "Best International Debut".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea