Muzica

#videcolip #imagini din culise #imagini Andra #floare de nu ma uita #andra

Primele imagini cu Andra, de la filmarea videoclipului "Floare de nu-ma-uita" VIDEO

Andra a terminat filmarile pentru nou sau videoclip, "Floare de nu-ma-uita". Cu acest prilej, artista a facut publie primele imagini din culise.

Filmarile pentru "Floare de nu-ma-uita" au durat mai mult de 20 de ore, iar Andra a schimbat mai multe tinute si mai multe tipuri de machiaj si coafuri. La o temperatura de numai 5 grade, artista a stat imbracata intr-o rochie sub un dus urias pentru a crea iluzia de ploaie.

"Ne-am distrat, chiar daca a fost obositor si destul de frig. In imagini veti vedea multe momente amuzante si chiar si un buchet din flori de nu-ma-uita pe care le-am comandat din straintate, pentru ca nu se gasesc in Romania in perioada aceasta a anului. Am fost foarte dezamagita sa vad ce mic e buchetul cu 250 de fire, ma asteptam la o galeata, uitasem cat de mici si fragile sunt aceste flori frumoase! Vedeti totul pe canalul meu de Youtube.", a spus Andra.

Iata primele imagini de la filmarea videoclipului "Floare de nu-ma-uita"

Piesa indragitei noastre artiste, Andra, are deja peste 9 milioane de vizualizari in doar 3 saptamani de la lansare.

Urmareste aici videoclipul "Floare de nu-ma-uita" – Andra

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea