Muzica

#Justin Bieber MTV EMA 2016 # MTV EMA 2016 #justin bieber

Castigatorul premiilor MTV EMA 2016. Cine este cel mai bun interpret roman

Justin Bieber este marele castigator al Premiile MTV EMA 2016, care au loc aseara in Olanda. Cantaretul canadian a castigat trei distinctii, devansand-o astfel pe Lady Gaga, informeaza AFP.   Surprizele au fost reprezentate de Adele si Beyonce, care nu au primit nici un trofeu la ediția din acest an a premiilor MTV EMA. Andra, care a primit trofeul pentru cel mai bun interpret roman la premiile MTV Europe Music 2016!


Justin Bieber a castigat premiul pentru cea mai buna melodie cu piesa ”Sorry”, pentru artistul cu cel mai mare numar de fani si pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarata cea mai buna interpreta feminina, dar si artista cu cel mai bun look.

Beyoncé, care a fost marea castigatoare la Video Music Awards (VMA), la sfarsitul lunii august, si care a fost nominalizata la cinci categorii la MTV EMA 2016, inclusiv pentru cel mai bun clip video, a fost devansata de trupa The Weeknd, premiata pentru videoclipul melodiei ”Starboy”.

Un alt interpret canadian al serii, Shaw Mendes, in varsta de 18 ani, i-a ”suflat” distincția compatriotului sau Justin Bieber la categoria cel mai bun artist masculin.

Duo-ul american Twenty One Pilots a castigat doua trofee, pentru cel mai bun concert si cel mai bun artist din muzica alternativa.

Grupul punk rock Green Day a primit premiul ”Global Icon” pentru intreaga cariera. Membrii trupei din California au interpretat live cea mai recenta piesa a lor, ”Bang bang”.

Publicul prezent la ceremonia din Amsterdam l-a aclamat si pe DJ-ul olandez Martin Garrix, premiat de doua ori, pentru cea mai buna muzica electronica si la categoria ”Best World Stage Performance”.

Distincția pentru cel mai bun artist debutant a ajuns la cantareața suedeza Zara Larsson.

La alte categorii, grupul american Fifth Harmony a luat premiul pentru cel mai bun artist pop, britanicii de la Coldplay si-au adjudecat distincția pentru cel mai bun artist rock, iar rapperul american Drake a primit trofeul pentru cel mai bun artist hip-hop.

Sursa foto: ahoy.nl
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea