Muzica

#lansare single #single #cantareata #nicole cherry

Nicole Cherry surprinde din nou! Cantareata lanseaza un nou single insotit de un videoclip

Tanara voce a Romaniei, revine in forta, cu un nou single, ce va fi insotit si de un videoclip. Aceasta le pregateste fanilor o surpriza de proportii, odata cu lansarea single-ului "Uneori".

In noua piesa, "ciresica" isi va dezvalui latura ei sensibila si sentimentele pe care le simte la aceasta varsta, o maturizare a artistei.

Mai mult de atat, la filmarile clipului, si-a dorit sa-i aiba alaturi chiar pe fanii ei, care au jucat roluri importante si au avut, totodata, sansa de a o cunoaste mai bine, atat pe platourile de filmare, cat si personal.

"Videoclipul va fi de mare efect, cu multa distractie si un scenariu, pe alocuri, amuzant. Ca la 'Cuvintele tale', si de aceasta data, pentru 'Uneori' am lucrat cu Iura Luncasu, un adevarat profesionist, alaturi de care am facut o super echipa. Mi-am dorit sa am alaturi o parte din fanii mei, care au jucat spectaculos si pe care i-am si cunoscut, cu aceasta ocazie.

Piesa a fost compusa de mine, impreuna cu Serban Cazan si echipa HaHaHa Production, cu care am rezonat de la primele mele idei, pana la productia finala, si carora le multumesc, pentru toata increderea acordata. Sigur veti fi uimiti de rezultat, atat de videoclip, cat si de single-ul nou, pentru ca reprezinta sentimentele mele puse pe note muzicale", spune Nicole Cherry.

Videoclipul noului single "Uneori" va fi lansat pe 10 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea