Muzica

#justin bieber #intalnire #londra #vacanta #nicole cherry

Nicole Cherry, in vacanta cu Justin Bieber!

Indragita cantareata Nicole Cherry si-a vazut visul cu ochii: l-a intalnit pe Justin Bieber! Momentan insa, nu in carne si oase, ci doar o replica de ceara a celebrului artist, expusa la Muzeul figurilor de ceara “Madame Tussauds” din Londra, unde “Ciresica” a fost in vacanta!

Nicole a fost in vizita la sora sa, Carla, care locuieste de cativa ani in Londra. Timp de o saptamana, tanara artista a vizitat mai multe obiective turistice, a luat cina in cea mai inalta cladire din Europa si a facut shopping pe celebra Oxford Street.

“Am vazut Big Ben-ul, m-am dat in London Eye, am luat cina la The Shard, la etajul 32, si am facut cumparaturi la Victoria’s Secret, magazinul meu preferat”, a spus Nicole Cherry.

Artista a lansat la sfarsitul anului trecut un nou videoclip, “Fata naiva”, care a strans deja peste 6 milioane de vizualizari. Urmareste videoclipul aici:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea