Muzica

#mama noastra #nicole cherry #lansare single #single #romani

Nicole Cherry a lansat un nou single, dedicat romanilor de pretutindeni. Asculta aici piesa emotionanta

Nicole Cherry, copilul minune al muzicii romanesti, a lansat un nou single. Melodia, intitulata “Mama noastra” este extrem de emotionanta si este adresata in special romanilor de peste hotare.

 

“Piesa are un mesaj foarte puternic, adresat in special romanilor din afara granitelor tarii. Ideea ne-a venit dupa ce am vazut documentarele ‘Romanians are coming’. Mi-am dorit sa le raspund intr-un mod frumos celor care denigreaza imaginea romanilor. Avem o multime de romani demni de toata admiratia, cu care ne putem lauda peste hotare: Mihai Eminescu, Aurel Vlaicu, George Enescu, Simona Halep si nu numai. Prin intermediul acestei melodii, am vrut sa subliniem toate lucrurile bune pe care le avem in Romania”, a explicat Nicole Cherry.

Nicole Cherry nu se opreste insa aici. Acceasta le pregateste fanilor un nou single, pentru sexonul estival. “Va fi un cantec vesel, perfect pentru sezonul cald. Atat va spun deocamdata, dar fiti pe faza, sigur o sa va placa foarte tare!”, a adaugat aceasta.

Asculta aici “Mama noastra” – Nicole Cherry

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea