Muzica

#cantareata #hollywood #natalia imbruglia #cursuri de actorie

Natalia Imbruglia ia cursuri de actorie

Cantareata australiana Natalie Imbruglia, care s-a retras o perioada din lumina reflectoarelor, a luat lectii de actorie in ultimele 12 luni, deoarece aspira la o cariera cinematografica.

Vedeta a declarat pentru presa din Marea Britanie ca spera ca lectiile de actorie o vor ajuta sa isi faca un nume la Hollywood.

"Am luat intr-adevar o pauza mai lunga, ca sa am timp pentru lectiile de actorie. O sa filmez cateva episoade intr-un serial si voi vedea ce se mai intampla. Sunt gata sa imi fac intrarea la Hollywood", a declarat Natalie Imbruglia.

De altfel, artista a debutat in showbiz-ul international cu un rol in serialul "Neighbours", cu mult timp inainte sa devina cunoscuta ca star de muzica pop.

Cantareata de origine australiana a devenit cunoscuta in plan muzical in 1997, odata cu lansarea albumului "Left of the Middle". De pe acest album face parte si singe-ul "Torn", care s-a vandut in peste 1 milion de LP-uri in SUA si peste 6 milioane in intreaga lume. Piesa i-a adus lui Natalie Imbruglia titlul de "cel mai bun debutant" la premiile VH1 si Aussie si "cel mai bun cantec" la premiile MTV si Aussie (1998).

Sursa foto: hawtcelebs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea