Muzica

#single #lansare single #mira #vocea romaniei # masca lui zorro

Mira a lansat astazi un nou single care se numeste “Masca lui Zorro”

Mesajul piesei  “Masca lui Zorro” este puternic, extrem de prezent in realitatea pe care o traim, despre cum purtam diverse masti in anumite contexte sociale si ne mintim ca suntem bine.

Piesa a fost compusa de Theea Minculescu si produsa de The Farmers (INNA – “Spre mare”, Antonia – “Jameia”, Antonia feat. Puya – “Hurricane”, Holograf si Antonia – “Intoarce-te acasa”) si Emanuel Petrut.

Cunoscuta publicului in urma participarii la “Vocea Romaniei”, Maria Mirabela Cismaru incepe un nou proiect cu numele de scena Mira.

In trecut, ea a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

Mira – Masca lui Zorro

Mira a lansat de curand un cover al piesei “Acasa” a lui Smiley impreuna cu fetele de la Amadeus.

Mira & Amadeus – Acasa (cover)

De asemenea, Mira a filmat si doua sesiuni de Global Questions si 10 lucruri pe care nu le stii despre… tocmai pentru ca cei care ii asculta muzica sa cunoasca si mai bine persoana Mirabela Cismaru si artistul Mira.

Global Questions: Mira

10 lucruri pe care nu le stii despre Mira

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea