Muzica

#It Will Rain # mihai chitu #City Session #concert-surpriza

Mihai Chitu lanseaza proiectul "City Session"! Asculta cover-ul dupa “It will rain”!

In luna octombrie, Mihai Chitu lanseaza pe pagina de facebook proiectul “City Session”. Vocea Romaniei s-a plimbat pe strazile Bucurestiului si i-a incantat pe trecatori cu un concert-surpriza, minirecitalul a fost inregistrat de talentatul, Anthony Icuagu, si postat pe pagina de facebook a artistului.

 

Cover-ul dupa super hit-ul “It Will Rain” al lui Bruno Mars ii pune in valoare vocea speciala si arata inca o data versatilitatea muzicala a lui Mihai Chitu.

“Proiectul este unul de suflet pe care l-am pregatit impreuna cu echipa mea de ceva timp. Sunt 4 videoclipuri si 4 piese care-mi sunt dragi si care sunt aproape de sufletul meu! ” a declarat Mihai Chitu.

Cantaretul a castigat cel mai recent sezon al emisiunii concurs “Vocea Romaniei”, iar primul videoclip in colaborare cu Pacha Man “Tot ce vreau” a depasit un million de vizualizari. In prezent, Mihai se pregateste sa lanseze un nou single, dar pana atunci cei ce ii apreciaza muzica pot urmari proiectul City Session.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea