Muzica

#holograf #profesori #trupa holograf #profesori pentru o zi

Membrii trupei Holograf, profesori pentru o zi!

Cei cinci membri ai formatiei Holograf au fost ieri profesori pentru o zi, la o intalnire cu mai multi elevi, in cadrul “Saptamanii altfel”.

Dan Bittman, Edi Petrosel, Tino Furtuna, Romeo Dediu si Iulian Vrabete i-au primit pe cei cei opt copii in studioul lor de la Stage Expert.

Micutii si-au exprimat dorinta de a profesa in domeniul artistic, asa ca au vrut foarte tare sa ii intalneasca pe cei de la Holograf si, mai ales, sa aiba sansa sa vorbeasca cu ei si sa primeasca sfaturi despre domeniul muzical de la profesionisti.

“Desi initial intalnirea trebuia sa dureze o ora, ne-a placut atat de mult incat am stat impreuna aproape doua ore! Copiii au fost foarte simpatici si motivati, interesati sa devina artisti. Le-am povestit despre noi, despre copilaria noastra, dar si despre inceputurile trupei”, a povestit Iulian Vrabete, bassistul Holograf.

Pe langa discutii si sfaturi, cei de la Holograf le-au si cantat copiilor doua piese, “Banii vorbesc” si “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”. In plus, cei mici au primit cate o carte cu partiturile pieselor formatiei si cate un CD cu autografe de la membrii trupei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea