Muzica

#abbi #single #melodie #videoclip

"Mama ei de dragoste", noul videoclip semnat Abbi! Vizioneaza-l aici

Abbi, tanara speranta a muzicii romanesti, lanseaza un nou videoclip, pentru single-ul "Mama ei de dragoste". O piesa de dragoste, numai buna pentru vara care tocmai incepe si care se anunta a deveni un adevarat hit.

Ritmul piesei transmite energie, in ciuda faptului ca mesajul acesteia se refera la o dragoste care a trecut.

"Sunt foarte incantata de aceasta piesa si am foarte mare incredere in ea. Sper sa simta si publicul energia pe care mi-a transmis-o mie", a declarat Abbi.

Regia si scenariul videoclipului ii apartin regizorului Richard Stan. El a colaborat si de aceasta data cu actori de teatru – Silviu Mircescu, in rolul iubitului si George Burcea, in rolul detectivului care face mari presiuni asupra "vinovatului fara vina".

Chiar daca v-ati imaginat ca cei trei detinuti din videoclip sunt si ei actori, realitatea este alta. Dinte si Robert DRG sunt doi dintre membrii trupei hip-hop "Sectiunea Salajan". Cel din urma, impreuna cu cel de-al treilea – Ionut Moisescu – sunt fosti detinuti.

"Cunosc multi actori foarte talentati si ma bucur sa colaborez cu ei de fiecare data cand am ocazia. Pentru rolurile din acest clip, Silviu si George au fost mai mult decat potriviti. Niciun actor, insa, nu putea sa joace mai bine rolul unui detinut decat cineva care a fost acolo si stie exact mersul lucrurilor. Sunt mandru ca tovarasii mei de peste ani au fost de acord sa apara in acesta ipostaza si ii felicit pentru felul in care au ilustrat realitatea", a spus Richard Stan.

Vezi aici videoclipul "Mama ei de dragoste" – Abbi:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea