Muzica

#luminita anghel #eurovision #finala eurovision 2015 #Eurovision 2015

Luminita Anghel revine la Eurovision

Dupa 10 ani de la prima participare la Eurovision, Luminita Anghel doreste sa le arate fanilor ca poate fi marea castigatoare.

La Kiev, in 2005, a obtinut impreuna cu Sistem locul al treilea in finala internationala Eurovision. Are fani in intreaga Europa dupa participarea din 2005 la Eurovision.

Isi doreste foarte mult sa revina pe scena Eurovision si anul acesta se numara printre cei 12 finalisti ai competitiei din Romania cu melodia „A Million Stars”.

„In cei 10 ani cati au trecut de la urcarea pe podium, in 2005, alaturi de Sistem, am sperat sa ma pot intoarce sa-mi bat propriul record, pentru ca a fost cel mai frumos loc din istoria participarii Romaniei la Eurovision. M-am gandit ca o sa am ocazia sa revin, sa fac o figura buna, sa ocup locul 2, daca nu 1. Si, de fiecare data cand am avut o piesa buna, in care am crezut, am revenit. Toata lumea ma intreaba de ce, cum de am curajul... Pentru ca se poate ca un loc bun, ocupat inainte, sa nu mai conteze daca ajungi pe un loc mai slab, ba chiar sa-ti ratezi cariera...”, ne-a spus Luminita Anghel, care mai motiveaza: „Sunt om de competitie, imi plac concursurile, am fost la foarte multe concursuri internationale. imi place adrenalina pe care mi-o da participarea intr-un concurs. Iar Eurovisionul este un concurs foarte important, care nu mai este doar european, este urmarit in intreaga lume”.

Are fani foarte hotarati, prieteni din 2005, care considera prestatia ei de atunci drept una memorabila. Luminita a pastrat legatura cu ei, a corespondat cu ei de-a lungul anilor. „Chiar aseara am primit un mesaj de la un redactor ESC Spania, care doreste un interviu cu mine. Apoi, am cantat piesa unui compozitor spaniol acum doi ani, versurile fiind semnate de presedintele OGAE Spania - organizatia fanilor Eurovision spanioli, ceea ce ma onoreaza foarte mult. Am prieteni in Suedia, fani Eurovision, in Norvegia, in Bulgaria. Multi prieteni mi-au postat multa vreme Let me try pe pagina lor de facebook”, adauga Luminita Anghel.

Cunoscatoare a celor interesati de concursul Eurovision, mai ales ca i-a si intalnit in 2005, Luminita vorbeste cu mare respect despre comunitatea de fani ai concursului: „Fanii Eurovision sunt aparte, sunt foarte multi, foarte bine informati. Acum trei ani, am fost in Spania, la Madrid. Am intalnit cativa dintre ei si pot spune ca sunt atat de bine informati incat cunosc paticiparea oricarui interpret din orice tara, anul, titlul piesei, versurile, cine a urcat pe podium, fredoneaza melodiile din ultimii 20-30 de ani prezente pe scena Eurovision. Este un public aparte, pretentios, selectiv, cunoscator”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea