Muzica

#lansare album #loredana groza #album loredana #album rock

Loredana Groza se pregateste sa lanseze un album rock

Loredana Groza se pregateste sa lanseze un album rock , care ar putea aparea in cursul acestui an.

"Deja ma pregatesc sa produc un album. E aproape gata; am scris cantecele in aceasta primavara, impreuna cu chitaristul de la binecunoscuta trupa Reamonn. O sa-l puteti vedea in curand. E un album care se anunta foarte frumos. Sper ca in toamna sa pot prezenta un single. Am emotii foarte mari, pentru ca sunt niste cantece foarte speciale, povesti foarte frumoase, melodii extrem de vesele, care iti redau starea de bine si te fac sa te simti bine cu tine si sa iubesti viata din jurul tau", a declarat Loredana Groza pentru revistavip.net.

In alta ordine de idei, Loredana a devenit voluntar al Crucii Rosii Romane la Gala 135 de ani de umanitate, cand a fost lansat proiectul "Asistenta la domiciliu pentru varstnici ". "E trist sa stii ca exista atatia batrani care nu au pe nimeni, e impresionant sa vezi ca nu pot iesi din casa si n-are cine sa-i ajute . Va invit pe toti sa le fim alaturi, donanad pentru proiectul Crucii Rosii. Cu 2 euro donati prin SM la 876, in orice retea de telefonie mobila, putem aduce un zambet pe chipul unui bunic. E momentul vostru sa fiti generosi si sa deveniti intr-adevar ingerasi :)", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea