Muzica

#Lidia Buble #lansare single #single #camasa

Lidia Buble, vesti bune pentru fani! Ce surpriza le-a pregatit VIDEO

Lidia Buble lanseaza una dintre cele mai frumoase si sensibile piese din cariera sa. Singlelul "Camasa", este plin de sentimente, ce va cuceri cu siguranta toate topurile.

In noua piesa, Lidia Buble descrie in versuri cel mai frumos sentiment, dragostea, dar si trairile pe care le avem atunci cand iubim din toata inima si asteptam cu nerabdare reintalnirea cu persoana draga.

"De multe ori sunt plastica atunci cand imi exprim sentimentele. De aceasta data, prin piesa «Camasa», sufletul meu, copilaros uneori, vulcanic in noptile cu lina plina, este pe tava... ca toti sa poata lua o bucatica din el", a spus Lidia Buble.

Single-ul "Camasa" a fost compus si produs in studioul EpiQ, de Alex Pelin si Adi Colceru, doi vechi prieteni ce s-au reunit pentru visuri croite inca din copilarie. Videoclipul piesei a fost filmat pe litoralul romanesc si regizat de Ionut Trandafir (TrandaFilm).

Lidia Buble si-a inceput cariera in 2014 cu piesa "Noi simtim la fel", iar in acelasi an ea a castigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri ca "Inima nu stie", "Le-am spus si fetelor" (feat. Amira), "Ma certi" (feat. Adi Sina) si "Mi-e bine" (feat. Matteo), fiecare adunand zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea