Muzica

#concerte #concerte weekend #recomandari concerte

La ce concerte mergem in weekend (24-26 august 2012)

La final de saptamana, amatorii de distractie nu trebuie sa rateze cateva concerte de exceptie. La Targu Mures ai parte de 3 zile de concerte, la Festivalul Peninsula, unde vei avea ocazia sa vezi trupe importante din tara si strainatate. Pe litoral, la Vama Veche, trupa OCS sarbatoreste 15 ani de la infiintare, iar daca ramai in Bucuresti poti merge la concertele celor de la Byron si Blue Nipple Boy.

Festivalul Peninsula 2012 la Targu Mures

In perioada 23-26 august 2012, la Targu Mures, in vecinatatea Complexului Weekend se va desfasura Festivalul Peninsula 2012. Ajuns la editia cu numarul zece, Peninsula va aduce in cele patru zile de festival artisti de renume.

In prima zi a evenimentului, pe scena mare a Peninsulei, vor putea fi urmariti artisti ca Zdob si Zdub, Republic si The Straits. A doua zi a festivalului ii va aduce pe scenele Peninsulei pe Rotfront, Vita de Vie, Kistehen, LB 27, Martin Knowles, Travka, Mystery Gang, Mike Godoroja & the Blue Spirit, Electric Fence.

Sambata, 25 august, vei avea ocazia sa ii vezi pe cei de la New Model Army, Netsky, N.O.H.A., CTC (Deliric1, DOC, Vlad Dobrescu), Cedry2k si Carbon, Besh o droM, Akos, Suie Paparude, Irie Maffia, Alvin es a Mokusok, Sarmalele Reci, Gojira & Planet H si Rehab Nation.

In ultima zi a festivalului au loc concertele celor de la Children of Bodom, ATB, Josh Gallahan, si Babylon Circus, Subscribe, Shukar Collective, Subotage, Dirtyphonics DJ Set, colorStar, Firkin, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Trooper, Compact Disco, VotSka si DJ Optick.

Concert byron la Terasa Verona

Sambata, 25 august, byron canta unplugged pe Terasa Verona alaturi de Luiza Zan, A Quattro Quartet si The Boxes. Piesele byron vor suferi transformari radicale, majoritatea fiind complet reorchestrate pentru o experienta 100% acustica. Se vor canta si cateva piese de pe urmatorul album de studio byron.

Concert Blue Nipple Boy la Hanul lui Manuc

In cadrul evenimentului "Poiana Urbana" are loc concertul celor de la Blue Nipple Boy. Trupa va urca sambata pe scena din Centrul Vechi intr-o formula noua, alaturi de Felix Mircea Moldovan la tobe si Sergiu Teslaru la saxofon. Concertul va incepe pe ritmurile de samba ale caravanei Barbarossa Samba Group si are loc in Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi, langa Hanul Manuc.

Concert aniversar OCS la Vama Veche

Sambata, 25 august, de la ora 23.00, pe plaja Molotov din Vama Veche, trupa Omul cu Sobolani sarbatoreste 15 ani de la infiintare. Intrarea la concert este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea