Muzica

#Calvin Harris #Chris Thrace #Kate Linn #Brianna #bruno mars #mark ronson #muzica

Iata cine i-a depasit in topuri pe artistii Calvin Harris, Mark Ronson si Bruno Mars

Kate Linn, Chris Thrace si Brianna sunt trei voci tinere, ale Romaniei care cuceresc publicul din afara tarii. Acestia au devenit atat de populari incat i-au depasit in topuri pe marii artisti Calvin Harris, Mark Ronson si Bruno Mars.

Dupa ce tinerii au cucerit publicul din Turcia si Bulgaria cu piesele “Zaynah” si “All I Need”, care ocupa primele pozitii in topurile radiourilor, acestia nu se opresc aici si cuceresc incet incet noi teritorii.

Piesa “All I Need” a ajuns pe locul 1 in Turcia, Brianna reusind astfel sa devanseze artisti mari precum Calvin Harris, Bruno Mars si Mark Ronson. Piesa a stat 6 saptamani consecutiv pe locul 1 in Shazam Turcia.

Brianna – All I Need (Official Video)

“Zaynah” este pe locul 4, iar piesa lui Kate Linn are peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube. Este pe locul 2 in top Shazam Turcia si in Bulgaria.

Brianna a fost descoperita de Cristian Tarcea la varsta de numai 14 ani, la un concurs pe care aceasta l-a castigat, astfel ea devine artista Thrace Music inca de la inceputul anului 2014.

Brianna a participat la numeroase concursuri si festivaluri nationale, precum si spectacole si emisiuni TV si radio. Ea compune si scrie versuri pentru propriile piese.

Kate Linn – Zaynah ft. Chris Thrace (Official Video)

Kate Linn, Brianna si Chris Thrace au facut o sesiune live in studiourile Thrace music din Constanta pentru piesele “Zaynah” si “All I Need”.

Kate Linn are 18 ani, este din Constanta, studiaza la liceul de muzica sectia canto clasic. Este pasionata de muzica, astfel ca a inceput sa cante de la 6 ani, dar si sa joace in filme muzicale pentru copii alaturi de actori cunoscuti precum Jean Constantin si Nae Lazarescu. Ia lectii de actorie si de canto si isi doreste ca dupa absolvirea liceului, sa isi continue studiile la Artele spectacolului de teatru.

De curand, Kate Linn si Brianna au raspuns si ele provocarii #WhisperChallenge, iar din joaca lor, a iesit un filmulet vesel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea