Muzica

#johnny raducanu #interviu johnny raducanu #johnny raducanu despre femei

Johnny Raducanu: “Daca o femeie insala e treaba ei, iar treaba mea e s-o las, brusc”

In ultimul interviu acordat cu 5 zile inainte sa moara, pentru publicatia "Puterea", Johnny Raducanu a vorbit, printre altele, de dragoste. Maestrul a povestit ca a iubit multe femei la viata sa dar ca le-a respectat in aceeasi masura:



"Dragostea e o treaba care functioneaza atat timp cat glandele functioneaza, iar la varsta mea… este o altfel de dragoste care nu este la indemana oricui sa inteleaga. Sunt oameni care ajung la 80, 90 de ani si au ramas cu gandirea de la 18 ani. Devin ridicoli, penibili. Am fost casatorit 50 de ani. Eu am iubit multe femei, dar ele nu m-au iubit la fel de tare. In schimb , nu am fost suparat pe nici una dintre fetele care mi-au fost dragi. Mi se pare o mitocanie sa te razbuni pe o femeie pe care ai iubit-o. Daca o femeie insala e treaba ei, iar treaba mea e s-o las, brusc. Cand o femeie insala, trebuie sa aiba o motivatie, nu se stie ce. Poti incerca sa indrepti lucrurile, daca e ceva de indreptat, dar barbatii sunt vanitosi, prosti, transforma femeile in sclave, ceea ce mi se pare o chestie urata".

Johnny Raducanu a acordat ultumul sau interviu in urma cu o saptamana publicatiei. Interviul urma sa fie trimis astazi maestrului pentru aprobare si publicat in cursul zilei de maine.

 

Citeste detalii complete despre viata si moartea lui Johnny Raducanu:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea