Muzica

#jazz #Aylin Cadir #Jazz’n Foisor #concert gratuit #Breeze

„Jazz’n Foisor” in Herastrau, Cismigiu si Kiseleff. Intrarea - libera

„Jazz’n Foisor”, cea de a doua editie, se va desfasura in luna august in trei parcuri din Bucuresti: Herastrau, Cismigiu si Kiseleff. Foisoarele din cele trei parcuri mentionate vor gazdui cate un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 si 24 august sunteti invitati la o seara de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadir.

 

Proiectul „Jazz in foisor” reprezinta o manifestare a muzicii de calitate intr-un cadru verde, relaxant si deschis publicului de toate varstele. Acesta se afla la cea de a doua editie, prima avand loc in vara anului trecut. Intrarea este libera.

Aylin Cadir va fi artistul principal care, alaturi de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului cateva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul sau. Totodata, pe scena festivalului va urca si Breeze, o trupa care s-a remarcat prin piesele lor in care regasim puternice influente din muzica braziliana.

Aylin, in playlist-urile radiourilor renumite din Germania si Turcia

Aylin Cadir este o cunoscuta cantareata si actrita din Romania, care s-a lansat pe piata muzicala in anul 2008. Artista este una dintre putinele cantarete din tara noastra careabordeaza stilul muzical jazz, ea lansand primul sau album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, in anul 2013. Tot in 2013, Aylin a format si propria sa trupa de instrumentisti, The Lucky Charms. Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, piesele artistei regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.

“The Brazilian music that seduced the world”

Ehipa de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in show biz si muzica instrumentala de calitate, Breeze s-a facut remarcata datorita perspectivei noi pe care a adus-o stiluluimuzical Bossa Nova, pe care il promoveaza in tara noastra. Cunoscut si sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpunepublicul intr-o atmosfera unica si emotionanta. Ritmicitatea muzicii braziliene si sunetele delicate ale jazzului clasic devin, in mainile muzicienilor de la Breeze, adevarate opere de arta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea