Muzica

#videoclip #inna #J Balvin #Cola Song

INNA, un nou videoclip sexy, alaturi de un rapper renumit

INNA a lansat primul single din acest an. Piesa se numeste “Cola Song” si este o colaborare cu J Balvin, reggaeton rapper din Columbia, renumit pentru “Tranquila”.

Lansarea noului single a fost facuta odata cu videoclipul oficial, filmat in Barcelona si Costa Rica si regizat de John Perez (regizor si Director of Photography). Acesta a lucrat la videoclipurile unor artisti mari precum Shakira, Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys, Paul McCartney.

“Cola Song” este unul dintre cele mai sexy videoclipuri pe care le-am filmat pana acum”, spune INNA. “Ma face sa ma simt increzatoare in mine, plina de energie, pregatita pentru o vara lunga si frumoasa. Sper ca toti fanii mei Club Rockers se vor bucura sa vada acest video si sunt sigura ca se vor distra ascultand piesa”.

Producatorii acestei piese sunt TJR (a produs “Don't Stop the Party” - Pitbull) si Axident (“Turn Up the Love” - Far East Movement), iar compozitorii sunt Breyan Isaac (a lucrat cu Flo-Rida, Pitbull) si Andrew Frampton (Westlife, Natasha Bedingfield, Garvin DeGraw). Inregistrarile au avut loc in studiourile Atlantic Records din Los Angeles.
 
Povestea piesei si videoclipului “Cola Song” sunt prezentate chiar de INNA intr-un filmulet postat pe canalul ei de YouTube. 


Dupa concerte in Mexico City, Aguascalientes si Merida, INNA isi continua turneul in America Latina, (cel de-al saselea turneu din cariera) cu concerte in San Salvador, Veracruz, Guatemala, El Paso, Tuxtla si Tobasco.
 
Considerata una dintre cele mai bune cantarete de dance din ultimii ani, INNA s-a remarcat ca fiind prima artista solo din Europa care a depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube, intrand astfel in elita superstarurilor internationale precum Rihanna, Lady Gaga, Eminem, Justin Bieber, Psy si Skrillex.
 
Incepand cu acest an, INNA este oficial artist Atlantic Records si a inceput lucrul la cel de-al patrulea album din cariera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea