Muzica

Holograf - primavara incepe cu inele si confetti (cronica)

Baietii de la Holograf au anuntat cu mare fast pe 31 martie 2009 ca primavara incepe cu tine . Care “tine”? Tu, eu si fiecare dintre cei 7000 de spectatori care au umplut Polivalenta. Holograf, o trupa cu vechime in campul muncii, a venit cu un show bine pus la punct: proiectii multimedia, o instalatie de sunet care a sunat brici, ba chiar si cateva tunuri de confetti.

S-a mers pe ideea unui spectacol impartit in mai multe felii. Practic fiecare si-a luat ce a vrut: pop-rock slagaros, hard rock bun de scuturat pletele (sau ma rog, ce a mai ramas din ele) si balade unplugged numai bune de strans iubita la piept.

Fanii perioadei “cu inelul”, de altfel cei mai numerosi, si-au primit o portie mai consistenta de piese printre care si “Undeva departe”, “Vreau o minune”,  care au avut de strans dupa concert mii si mii de stelute poleite.

Nu am scapat nici de“Ti-am dat un inel”, hit-ul care de ani buni e nelipsit din playlisturile nuntilor de pe la noi. Sute de maini exersau la comanda lui Bittman “coregrafia inelului”. Recunosc ca acest soi de damboviteana m-a prins si mine si pret de cateva secunde am schitat la randul meu cateva cercuri prin aer. Finalul maratonului de peste 2 ore i-a prins pe  o da celor care de cativa ani incoace spun ca Holograf nu mai reprezinta nimic pentru rockul romanesc.

Galerie foto concert Holograf la Sala Polivalenta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea