Muzica

#muzica #connect-r #dan balan #giulia #marius #blaxy girls #sylvia #dj rynno #smiley #eurovision #romania #2008 #hit #top #clasament #electro #alte-genuri #dance #pop

Hiturile romanesti ale lui 2008 (Partea a II-a)


fly project , „Sexy Thing”, semnata David Deejay sau „Hot” interpretata de Inna au gadilat intr-un mod foarte placut urechile auditoriului de pe plaiurile mioritice.

Au mai ramas insa destule piese care merita sa fie incluse in clasamentul hiturilor romanesti ale lui 2008.

7. „Fantasy of love” - Dj Rynno & Sylvia ( foto )

Colaborarea dintre cei doi artisti a fost una mai mult decat fructoasa. Cine nu mai tine minte hit-urile din 2007, „Feel” si „Save Me”? In 2008, Dj Rynno si Sylvia au venit cu un nou single, aspirant la titlul de „Hitul Anului”. Chiar daca nu s-a clasat printre primele pozitii, „Fantasy of love”, ce da si numele albumului de debut al celor doi, poate fi considerat un produs muzical cu mare trecere la iubitorii de gen.

8. „Preocupat cu gura ta” – Smiley

In „targ” lumea vorbeste ca nu aceasta este cea mai buna piesa a artistului, totusi au fost suficienti oameni care au considerat-o cea mai potrivita pentru titlul de „Hitul Anului”. „Preocupat cu gura ta”, cel de-al 2-lea single extras de pe albumul „ In lipsa mea ”, a prins foarte bine la public si s-a bucurat de un real succes.

Ca o observatie, Smiley a cucerit simpatia publicului si in 2007 cu piesa „In lipsa mea”, o colaborare originala cu artistul hip-hop Uzzy, membru al formatiei Bug Mafia.


9. „Rain” – Marius feat Giulia

De cand s-a hotarat sa se rupa de trupa Akcent si sa porneasca o cariera solo, lui Marius i-a mers foarte bine. Ba mai mult de atat, a facut si un duet de succes cu Giulia si a dat nastere la un nou hit, „Rain”, auzit cat e ziulica de lunga pe posturile radio si tv si cat e noaptea de trepidanta, prin majoritatea cluburilor.


10. „If u feel my love” – Blaxy Girls

Primul single Blaxy Girls, „If you feel my love” a iesit pe piata in iulie 2008, bucurandu-se de foarte mare succes in randul adolescentilor. In septembrie 2008, fetele au lansat si o varianta in limba romana a piesei.

Trupa a fost descoperita de compozitorul Costi Ionita. Membrele Blaxy Girls s-au facut remarcate mai ales pentru ca fiecare dintre ele canta la un instrument, fapt dovedit si de aparitia in cadrul semifinalei din acest an a Cerbului de Aur.

Anul acesta fetele de la Blaxy Girls vor participa la Eurovision cu piesa „Dear Mama”. Ramane de vazut daca aceasta din urma va ajunge un hit pe 2009.


11. „Johanna (Shut Up!)” – Dan Balan

Ne-am gandit sa includem aceasta piesa in top pentru ca, desi nu este la fel de stralucita ca „Crazy Loop” –ul deschizator de drumuri, a ocupat pozitii bunicele in clasamentele de specialitate. Se pare ca publicul a vazut-o ca pe un soi de „Remember Crazy Loop” si s-au gandit sa-i dea o sansa. Acelasi lucru l-am facut si noi.


12. „Reason” – Dj Sava & Connect-R

O colaborare foarte reusita am putea spune. Oricum, Connect-R in ultimul timp si-a consolidat mai bine pozitia pe harta muzicala autohtona, si-a perfectionat stilul muzical si a ghicit perfect ce cere publicul pentru a scoate un hit, care sa incante auzul viber-ilor de peste tot. Tot respectul pentru „Reason” si un loc binemeritat in clasamentul nostru.

Acestea ar fi piesele incluse in cursa pentru „Hitul anului 2008”. Lista ramane insa deschisa, sunteti liberi sa interveniti cu adaugiri si modificari.

Pe final, mai avem 2 piese bonus care, cu putin noroc, isi fac si ele loc in top: „Regina”, semnata Loredana, de pe coloana sonora a telenovelei cu acelasi nume si „Lonely Girl”, a celor de la Wassabi, melodie care ar fi prins mult mai bine, daca ar fi avut parte de o promovare mai buna .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea