Muzica

#lansare videoclip #Cezar Ouatu #eurovision 2013 #reprezentant eurovision

Eurovision 2013: Cezar lanseaza videoclipul piesei „It’s My Life” pe 1 mai

Filmarile pentru videoclipul piesei „It’s My Life”, cu care Cezar va reprezenta Romania in acest an la Eurovision, s-au incheiat. in aceste zile, imaginile sunt montate, urmand ca videoclipul piesei semnate de Cristian Faur sa fie difuzat pe 1 mai, in premiera, atat la TVR (Telejurnalul de la TVR 1, ora 20.00), cat si in mediul online, pe canalele oficiale de YouTube si Facebook ale artistului (//www.youtube.com/user/CezarOfficial, respectiv https://www.facebook.com/CEZARTHEVOICE).

Conceput ca un videoclip „statement”, de imagine, filmul transmite un mesaj clar: „It’s My Life – este viata mea, o traiesc asa cum simt eu!”. Iar fanii Eurovision si cei ai lui Cezar vor avea surpriza sa vada un videoclip plin de adrenalina, in care artistul conduce o barca de parasailing, o masina sport cabrio de viteza Mercedes SL350 si sare cu parasuta. Filmarile au fost realizate pe litoral - la Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploiesti si pe Autostrada Soarelui.

Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music si Radu Hantig, la realizarea lui contribuind, in calitate de parteneri, si TNT Brothers, Mercedes-Benz Romania, Socar Petroleum, Marina Surf, www.cevadevis.ro; make-up Ruxandra Mihaia Caranfil; model Sarah Ioana Mircea; D.O.P. -Alexandru Prepelita; scenariul si regia Magdalena Ciubotariu si Vlad Tofan.

In acest sfarsit de saptamana Cezar a incheiat turneul de promovare pentru Eurovision Song Contest, sustinand un concert pentru romanii din Belgia in cadrul evenimentului „Primavara romaneasca”, desfasurat la Bruxelles. Cezar va urca pe scena de la Malmö (Suedia) pe 16 mai, in a doua semifinala, pe cea de-a 17-a pozitie in concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea